Ελλαδα

Κολωνός: Προφυλακιστέος ο 44χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης

Ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το κορίτσι τους τελευταίους 2,5 μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολωνός: Προφυλακιστέος ο 44χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης
Κολωνός: Προφυλακιστέος ο 44χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονης © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κολωνός: Προφυλακιστέος ο 44χρονος για κατ' εξακολούθηση βιασμό 16χρονης - Ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το κορίτσι 

Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια, ο 44χρονος που κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση 16χρονης στον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος για σεξουαλική βία σε βάρος της ανήλικης στον Κολωνό, έδωσε στην δικαστική λειτουργό τν δική του εκδοχή για όσα καταγγέλλει το θύμα, αρνούμενος όσα του καταλογίζονται.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3ql3l5b8gpt)

Κολωνός: Ο 44χρονος ισχυρίζεται πως είχε σχέση με την παθούσα τους τελευταίους 2,5 μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ισχυρίζεται πως είχε σχέση με την παθούσα τους τελευταίους 2,5 μήνες, σχέση η οποία, όπως ανέφερε στην δικαστική λειτουργό, ήταν η αιτία που τον εγκατέλειψε η εν διαστάσει σύζυγος του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αναφέρει ότι το κορίτσι τον προσέγγισε για τον γιο του με τον οποίο είχε σχετιστεί. Στην πορεία όμως, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η 16χρονη θέλησε να είναι με τον ίδιο. Φέρεται μάλιστα να χαρακτήρισε ως λάθος του, ότι δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα της ανήλικης.

Κατά πληροφορίες, ο 44χρονος ζήτησε από την ανακρίτρια να διατάξει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να βρεθούν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το θύμα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η ανακρίτρια και η εισαγγελέας έκριναν τη βαρύτητα των πράξεων που αποδίδονται στον 44χρονο και αποφάσισαν ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος.

Της απολογίας,προηγήθηκαν οι καταθέσεις του γιου και της φίλης του αγοριού, καθώς και της εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου, οι οποίοι προτάθηκαν από τον 44χρονο ως μάρτυρες υπεράσπισης του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.