Ελλαδα

Άγριο ξύλο σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Αλβανία

Η αστυνομία της Χειμάρρας διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δύο υπόπτων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kωνσταντίνος Αργυρός: Άγριο ξύλο σε συναυλία του 

Δύο άτομα καταζητούνται μετά ξυλοδαρμό που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας, 26 Αυγούστου στην παραλιακή περιοχή της Παλάσας, κατα τη διάρκεια της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού.
 
Σύμφωνα με το himara.gr, καταζητούνται δύο άτομα τα οποία επιτέθηκαν με σκληρά αντικείμενα σε έναν 42χρονο, προκαλώντας του τραυματισμούς κατά την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο καβγάς περιέλαβε αρκετούς, όπως φαίνεται και από τα βίντεo που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους, ντυμένοι στα μαύρα, γρονθοκοπούσαν έναν άντρα που φορούσε λευκό πουκάμισο, χτυπώντας τον στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. 

Η αστυνομία της Χειμάρρας διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δύο υπόπτων που κατηγορούνται για την επίθεση.

Ο ένας έχει ήδη ταυτοποιηθεί μέσω των βίντεο του περιστατικού και καταζητείται. Η αστυνομία και η Εισαγγελία συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο, με στόχο την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.