Ελλαδα

Μανώλης Λιδάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας

Είχε ακυρώσει την καλοκαιρινή περιοδεία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μανώλης Λιδάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής
Μανώλης Λιδάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής © DP PHOTO

Μανώλης Λιδάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής - Είχε ακυρώσει την καλοκαιρινή περιοδεία του - Η ανάρτησή του

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας περνά αυτή την περίοδο ο Μανώλης Λιδάκης, γεγονός που τον ανάγκασε να εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο εισήχθη ο σπουδαίος ερμηνευτής Μανώλης Λιδάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του για τον Μανώλη Λιδάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Ανδρέας Αεράκης:


«Σήμερα την 26 Αυγούστου 2024 ο Μανώλης Λιδάκης-Manolis Lidakis εισήχθει στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου. Ο Μανώλης είναι φίλος μας αλλά παρά ταύτα δεν ζητήσαμε τίποτα για το ιατρικό απόρρητο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας διαβεβαίωσε ότι θα βγει νικητής και θα κερδίσει κι αυτή την μάχη. Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!».

Σήμερα την 26 Αυγούστου 2024 ο Μανώλης Λιδάκης-Manolis Lidakis εισήχθει στο ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου. Ο Μανώλης είναι φίλος μας...

Posted by Ανδρέας Αεράκης on Monday, August 26, 2024

Να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Λιδάκης είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιουνίου την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών του για το φετινό καλοκαίρι λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Στην ανάρτησή του μέσω της σελίδας «Αγροτικό Δισκοπωλείο» στα social media, εξήγησε ότι οι λόγοι υγείας τον υποχρεώνουν να υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και δεν του επιτρέπουν να εμφανίζεται επί σκηνής. Εξέφρασε τη λύπη του προς τους φίλους και τους θαυμαστές του και ευχήθηκε υγεία σε όλους.

Η ανάρτηση του Μανώλη Λιδάκη:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στην θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…».

Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι...

Posted by Αγροτικό Δισκοπωλείο on Saturday, June 29, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.