Ελλαδα

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ - Επικίνδυνη η κατάσταση στον Κηφισό

Έντονη παραβατικότητα στην περιοχή

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ - Επικίνδυνη η κατάσταση στον Κηφισό
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΚΤΕΛ:  Επικίνδυνη η κατάσταση στον Κηφισό τους τελευταίους μήνες

Σε ομάδα Ρομά που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή των ΚΤΕΛ Κηφισού στρέφουν τις έρευνες τους αστυνομικοί που ερευνούν τις καταγγελίες για δύο πυροβολισμούς έπειτα από συμπλοκή ατόμων στον χώρο των λεωφορείων.

Δύο κάλυκες μικρού διαμετρήματος βρέθηκαν στον τόπο της συμπλοκής κατά την οποία ομάδα Ρομά φαίνεται να επιτέθηκε σε ομόφυλο τους, τον οποίο ξυλοκόπησαν στα ΚΤΕΛ. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και όσοι συμμετείχαν στην συμπλοκή εξαφανίστηκαν.

Στα ΚΤΕΛ Κηφισού, τους τελευταίους μήνες υπάρχει έντονη παραβατικότητα, κυρίως από ομάδες Ρομά, που είτε ως οδηγοί μαϊμού-ταξί, είτε σαν μικροπωλητές είτε σαν συλλέκτες μετάλλων και άλλων αντικειμένων διαπληκτίζονται μεταξύ τους ή με άλλες κοινωνικές ομάδες, με αποτέλεσμα τα περιστατικά βίας να αυξάνονται διαρκώς. Εάν και στην περιοχή υπάρχουν σχετικά αρκετές περιπολίες από δίκυκλα της ΔΙ.ΑΣ. ή περιπολικά της Άμεσης Δράσης, η παράνομη δραστηριότητα και βία δεν δείχνουν να ελέγχονται.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι από τα πλέον σοβαρά τον τελευταίο καιρό, όπου έχουν καταγραφεί και πάλι συμπλοκές με μαχαιρώματα, όμως οι δύο πυροβολισμοί νωρίτερα σήμερα είναι άνευ προηγουμένου. Σε μια περιοχή μάλιστα όπου κινούνται πολλοί νέοι που φεύγουν για τις περιοχές όπου φοιτούν, οικογένειες χρησιμοποιούν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις τους, ένας χώρος δηλαδή όπου από το πρωί μέχρι το βράδυ, ειδικά το καλοκαίρι, η κίνηση είναι αυξημένη. Από τύχη, τελικά, δεν υπήρξαν τραυματισμοί πολιτών, εκτιμούν οι αστυνομικοί.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.