Ελλαδα

Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που πέθανε ο 19χρονος στη Χαλκιδική

Η ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που πέθανε ο 19χρονος στη Χαλκιδική
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ - Η ανακοίνωση

Την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος στη Χαλκιδική, στις 19 Αυγούστου, αναλαμβάνει ο δικηγόρος και ποινικόλογος Αλέξης Κούγιας.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια

«Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες αυτού, επέλεξε ο ιδιοκτήτης του επίδικου Λούνα Παρκ, Κ.Ε., όπως αναλάβει, μαζί με τους δικηγόρους Θεσσαλονίκης, Ευρυσθένη Κοσκινά και Κωνσταντίνο Γραμματικό, για να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές, ώστε να αποδοθεί πραγματική Δικαιοσύνη και να σταματήσει αυτή η κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος του κ. Κ.Ε. από όλους όσους καθημερινά, εντελώς μεροληπτικά, παρουσιάζουν στα ΜΜΕ το τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του, ο αείμνηστος 19χρονος Γ.Κ.

»Ο κ. κατηγορούμενος, ο οποίος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ανά πάσα στιγμή, είναι ηλικίας 58 ετών, έχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε στην οιαδήποτε παράνομη πράξη και ασκούσε μέχρι την ημέρα του ατυχήματος, με εντελώς νόμιμο τρόπο, το επάγγελμά του επί 36 συνεχή χρόνια.
Στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Χαλκιδικής, το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ έχει ψυχαγωγήσει χιλιάδες ανήλικα παιδιά και χιλιάδες ενήλικους χρήστες των παιχνιδιών, επί 18 συνεχή έτη».

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Εισαγγελική παρέμβαση για την τραγωδία στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Να θυμίσουμε πως σήμερα το πρωί στην Εισαγγελέα Πολυγύρου βρέθηκε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη συνοδευόμενος από τον άλλο του τον γιο, που ήταν μαζί με τον αδελφό του στο παιχνίδι που τον σκότωσε.

«Πιστεύουμε να πείσουμε τον εισαγγελέα ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διώξεις» είπε ο κ. Γιώργος Καμπαϊλής προσερχόμενος στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου.

Ο κ.Καμπαϊλής θα παραδώσει στην Εισαγγελέα έγγραφα-φωτιά. Κάποια θα αφορούν την ακαταλληλότητα του παιχνιδιού για το οποίο, σύμφωνα με τον ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δεν υπάρχει κάποιο πιστοποιημένο έγγραφο από μηχανικό, αλλά μόνο μια υπεύθυνη δήλωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.