Ελλαδα

Εύβοια: Κλείδωσαν σκύλο σε αυτοκίνητο για ώρες και περαστικοί έσπασαν το τζάμι για να τον σώσουν από θερμοπληξία

Eπιθετικοί και προκλητικοί με τον κόσμο οι ιδιοκτήτες του όταν τους αντιλήφθηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύβοια: Κλείδωσαν σκύλο σε αυτοκίνητο για ώρες
Εύβοια: Κλείδωσαν σκύλο σε αυτοκίνητο για ώρες © evima.gr

Εύβοια: Κλείδωσαν σκύλο σε αυτοκίνητο για ώρες - Eπιθετικοί και προκλητικοί με τον κόσμο οι ιδιοκτήτες του όταν τους αντιλήφθηκαν

Ασυνείδητοι στην Εύβοια έδεσαν και άφησαν τον σκύλο τους μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες και πήγαν στη θάλασσα για να κάνουν μπάνιο. Το περιστατικό αυτό που προκαλεί οργή και αγανάκτηση έγινε σύμφωνα με το evima.gr χθες το απόγευμα (24.08) στην παραλία Αλμυρίχι της νότιας Εύβοιας, όταν δύο ηλικιωμένοι παρατήρησαν τον σκύλο τους με φίμωτρο μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν στη θάλασσα.

Ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία της Εύβοιας, είδε τον σκύλο σε πολύ άσχημη κατάσταση και έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να απελευθερωθεί.

Σύμφωνα με το evima όταν οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν το περιστατικό έφτασαν στο σημείο και ήταν επιθετικοί και προκλητικοί με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και ήταν αγανακτισμένοι με την εικόνα.

Άφησαν σκυλί για ώρες μέσα σε αυτοκίνητο σε παραλία της Εύβοιας

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση από τον πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου της Ερέτριας. Από την πλευρά του το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέθεσε μήνυση στο Α. Τ. Καρύστου για φθορά στα τζάμια του αυτοκινήτου και όπως ανέφεραν στην αστυνομία τρόμαξε το ζώο το οποίο είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Εύβοια: Κλείδωσαν σκυλί για ώρες σε αμάξι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.