Ελλαδα

Η 16χρονη μίλησε και η αστυνομία αναζητά στοιχεία για τους βιασμούς στο ΙΧ του 44χρονου

Η ορφανή από μητέρα κοπέλα εξομολογήθηκε στον πατέρα της τις απειλές και τη σεξουαλική κακοποίηση

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ανήλικη μίλησε στον πατέρα της και έδωσε τέλος στο μαρτύριο
Η ανήλικη στον Κολωνό μίλησε στον πατέρα της και έδωσε τέλος στο μαρτύριο ©Drew Hays/ Unsplash

Στοιχεία για τον βιασμό της 16χρονης στον Κολωνό από 44 χρονο πατέρα συμμαθητή της αναζητά η αστυνομία στο όχημα του

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων στο αυτοκίνητο του 44χρονου άνδρα που κατηγορείται πως βίαζε κατ' εξακολούθηση την 16χρονη φίλη του γιου του στον Κολωνό, αναμένουν οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν ακόμη περισσότερo την δικογραφία που έχουν σχηματίσει εις βάρος του.

Το όχημα όπως και ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην οδό Ζηνοδώρου στον Κολωνό, είναι τα σημεία όπου βίασε τουλάχιστον 10 φορές την νεαρή μαθήτρια λυκείου ο 44χρονος κατηγορούμενος και οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα για να δουν αν θα έχει βρεθεί γενετικό υλικό, τρίχες και αποτυπώματα της ανήλικης, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις κατηγορίες εις βάρος του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναμένουν τα πορίσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από τις αναλύσεις του κινητού τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού υπολογιστή που ανήκουν στον κατηγορούμενο. Το γεγονός πως ο 44χρονος βίαζε επί 2,5 μήνες την 16χρονη, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως πρέπει να ερευνηθεί το παρελθόν του, αφού δεν είναι απίθανο να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλα άλλα νεαρά κορίτσια.

Πώς αποκαλύψθηκε η υπόθεση βιασμού της 16χρονης στον Κολωνό

Η κοπέλα είχε γνωρίσει τον 44χρονο, ως πατέρα ενός στενού της φίλου. Ο 44χρονος, όπως κατήγγειλε η ανήλικη, άρχισε να την εκβιάζει και να την απειλεί πως εάν δεν υποκύψει στις πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης ή μιλήσει σε κάποιον για αυτές, θα κάνει κακό στην ίδια και τους οικείους της. 

Η 16χρονη ζούσε ένα μαρτύριο από τον Ιούνιο μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Όμως πριν από λίγα 24ωρα δεν άντεξε άλλο και έφτασε στα όρια της. Το κορίτσι μίλησε στον πατέρα της -να σημειωθεί ότι η ανήλικη είναι ορφανή από μητέρα- και αποκάλυψε όσα συνέβαιναν.

Ο 44χρονος είτε την μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε ερημικούς δρόμους του Κολωνού όπου την βίαζε μέσα στο όχημα, είτε την οδηγούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο της περιοχής.

Οι αστυνομικοί μόλις ενημερώθηκαν από τον πατέρα του κοριτσιού και διαπίστωσαν πως όντως η υπόθεση δείχνει να έχει βάση, έσπευσαν να τον συλλάβουν. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, τον εντόπισαν να κινείται κοντά στο σπίτι της 16χρονης αλλά όταν πήγαν να του κάνουν έλεγχο, εκείνος προφανώς αντιλαμβανόμενος πως ήρθε το τέλος, προσπάθησε να διαφύγει. Λίγη ώρα αργότερα όμως, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Δεν απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών ο 44χρονος

Από την 16χρονη μαθήτρια λυκείου, ζητήθηκαν ρούχα που φορούσε για να τα εξετάσουν, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του 44χρονου, το οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το κορίτσι και ήδη βρίσκεται στα εργαστήρια της αστυνομίας. Εκεί, θεωρείται βέβαιο πως γενετικό υλικό, αποτυπώματα ή άλλα ευρήματα θα βοηθήσουν ώστε να ταυτοποιηθεί η παρουσία της 16χρονης στο όχημα, με τον ίδιο τον φερόμενο ως δράστη αρχικά να υποστηρίζει πως γνωρίζει το κορίτσι χωρίς όμως να συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Λίγο αργότερα όμως, όταν συνειδητοποίησε πως οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει σε βάρος του αρκετά στοιχεία, επέλεξε τον δρόμο της σιωπής.

Ο γιος του κατηγορούμενου βρίσκεται και αυτός σε σοκ, όπως και η οικογένεια του, μιας και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπος τους, βίαζε συστηματικά την ανήλικη. Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκεται και η ίδια η μαθήτρια λυκείου. Η οικογένεια της, ζήτησε τη συνδρομή ειδικών ενώ θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Αθηνών κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αναμένεται η απολογία του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.