Ελλαδα

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Επίδαυρο - Καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές

Το βίντεο από την πρεμιέρα της παράστασης «Ικέτιδες»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μαρίνα Σάττι: Βίντεο από την εμφάνισή της στην Επίδαυρο - Έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Ικέτιδες»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 23.08 η παράσταση «Ικέτιδες» και όσοι βρεθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου έζησαν μια μοναδική βραδιά. Στη σκηνή της Eπιδαύρου εμφανίστηκε και η Μαρίνα Σάττι η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές.

Εξήντα χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του έργου στην Επίδαυρο, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσίασε την τραγωδία του Αισχύλου με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών, τη Λένα Παπαληγούρα, τη Λουκία Μιχαλοπούλου, τον Γιάννη Τσορτέκη, τον Άκη Σακελλαρίου και την κορυφαία Ελληνίδα τραγωδό, Λυδία Κονιόρδου.

Μόνο για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο συμμετέχει και η Μαρίνα Σάττι, η οποία εμφανίζεται ως σολίστ, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres.

Η δισκογραφική εταιρεία MinosEMI, στην οποία ανήκει η Μαρίνα Σάττι, δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο της τραγουδίστριας από την εμφάνισή της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Οι θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση και οι χρήστες του διαδικτύου αποθέωσαν τη Μαρίνα Σάττι για τις φωνητικές της ικανότητες.

Δείτε το βίντεο: