Ελλαδα

Σάμος: Αγνοείται για δεύτερη μέρα 64χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία

Άκαρπες μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της παρά την εύρεση του κινητού της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάμος: Αγνοείται για δεύτερη μέρα 64χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία
© Unsplash

Σάμος: Κανένα ίχνος από την 64χρονη Ολλανδή τουρίστρια - Άκαρπες μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της παρά την εύρεση του κινητού της

Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί της Σάμου από την Πέμπτη το πρωί μετά από εξαφάνιση 64χρονης τουρίστριας από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μια φίλη της 64χρονης ειδοποίησε την αστυνομία γύρω στις 10.30 π.μ. αναφέροντας ότι η Μπριζίτ, ήθελε να κάνει το γύρο του Ευπαλινείου ορύγματος, εξωτερικά, με αφετηρία και κατάληξη στο Πυθαγόρειο στη Σάμο, όπου και διέμενε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3nh3id44h6p)

Άκαρπες μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη Σάμο

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίνειου ορύγματος, για την ανεύρεση της 64χρονης Ολλανδής τουρίστριας, η οποία αγνοείται από χθες το απόγευμα, μετά από την δήλωση εξαφάνισής της.

Μετά την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου της χθες αργά, οι έρευνες σήμερα επικεντρώθηκαν στην περιοχή ανεύρεσης του.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος, η ΕΛ.AΣ με περιπολίες και έρευνες στην περιοχή και στον αστικό ιστό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την 14η ΕΜΟΔΕ και την ομάδα drone ΙΚΑΡΟΣ, η ΕΟΔ με πεζοπόρο τμήμα, τον διασωστικό σκύλο Speedy, (ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πόδια από την προσπάθεια) και την ομάδα drone ΔΑΙΔΑΛΟΣ.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.