Ελλαδα

Πέραμα: Προφυλακίστηκε 48χρονος που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο

Η καταγγελία της 44χρονης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέραμα: 48χρονος κατηγορείται για βιασμό συναδέλφου του - Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης

Την προφυλάκιση του 48χρονου οδηγού του απορριμματοφόρου ζήτησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά με την κατηγορία ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα την Τρίτη 20/08 στο Πέραμα.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, δεν αρνήθηκε στον Εισαγγελέα ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με τη συνάδελφό του στο Πέραμα, αλλά υποστήριξε ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες περί βιασμού.

Η καταγγελία της 44χρονης στο Πέραμα

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου και η αποτρόπαια πράξη είχε διάρκεια 15 λεπτών. Ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης βρισκόταν εν ώρα εργασίας μαζί με την 44χρονη και την ώρα που εκτυλίχθηκε το περιστατικό το απορριμματοφόρο ήταν σταματημένο επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή Σκαραμαγκά.

Ο 48χρονος την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της.

Περίπου στις 4:24, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινιών, ύστερα από εντολή του Κ.Α.Δ., μετέβηκαν επί της οδού Ρετσίνας 45 στον Πειραιά, όπου ανέμενε η παθούσα για να καταγγείλει το ανωτέρω αδίκημα και να υποδείξει τον 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη περίπου στις 5:45.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται τα απορριμματοφόρα του δήμου, προκειμένου να εξετάσει την καμπίνα του οχήματος για στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.