Ελλαδα

Πέραμα: Προφυλακίστηκε 48χρονος που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο

Η καταγγελία της 44χρονης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέραμα: Προφυλακίστηκε 48χρονος που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Πέραμα: 48χρονος κατηγορείται για βιασμό συναδέλφου του - Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης

Την προφυλάκιση του 48χρονου οδηγού του απορριμματοφόρου ζήτησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά με την κατηγορία ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα την Τρίτη 20/08 στο Πέραμα.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, δεν αρνήθηκε στον Εισαγγελέα ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με τη συνάδελφό του στο Πέραμα, αλλά υποστήριξε ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες περί βιασμού.

Η καταγγελία της 44χρονης στο Πέραμα

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου και η αποτρόπαια πράξη είχε διάρκεια 15 λεπτών. Ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης βρισκόταν εν ώρα εργασίας μαζί με την 44χρονη και την ώρα που εκτυλίχθηκε το περιστατικό το απορριμματοφόρο ήταν σταματημένο επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή Σκαραμαγκά.

Ο 48χρονος την έγδυσε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της.

Περίπου στις 4:24, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινιών, ύστερα από εντολή του Κ.Α.Δ., μετέβηκαν επί της οδού Ρετσίνας 45 στον Πειραιά, όπου ανέμενε η παθούσα για να καταγγείλει το ανωτέρω αδίκημα και να υποδείξει τον 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη περίπου στις 5:45.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρέθηκε στο χώρο όπου φυλάσσονται τα απορριμματοφόρα του δήμου, προκειμένου να εξετάσει την καμπίνα του οχήματος για στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.