Ελλαδα

Ξάνθη: Έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε - Το τρίτο παιδί που πενθεί η οικογένεια

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
αλεξιπτωτιστης
© Φώτο Αρχείου/Unsplash/Getty Images

Τραγική κατάληξη για τον 33χρονο πατέρα δύο παιδιών από τη Λέσβο ο οποίος έχασε τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε στη Ξάνθη

Τραγικό ατύχημα είχε ο 33χρονος Ραφαήλ, πατέρας δύο παιδιών και εκπαιδευτής παρά πέντε ο οποίος έχασε τη ζωή του σε πτήση με ανεμόπτερο στη Ξάνθη. Η οικογένεια είχε χάσει στο παρελθόν άλλα δύο παιδιά σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες χάθηκε ο έλεγχος του παρά πέντε

Ο 33χρονος, με καταγωγή από τη Λέσβο, βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών, όταν στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη θέλησε να κάνει μια πτήση με το ανεμόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi, o άτυχος άνδρας βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης για να παραλάβει τη γυναίκα του και, καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με το παραπέντε.

Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Λέσβο, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα. Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.