Ελλαδα

Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου - «Το σπίτι μας έκλεισε»

Τι είπε για τους υπεύθυνους και την οικογένειά του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου - Τι είπε για τους υπεύθυνους και την οικογένειά του

Κατά πάντων ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου αγοριού που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ο Γιώργος Καϊμπαλης, ο πατέρας του 19χρονου, μίλησε σήμερα στο MEGA και ζήτησε να επιβληθεί δικαιοσύνη. «Θα προσπαθήσω να βρω μόνος μου τη λύση εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε, μεταξύ άλλων και ζήτησε απαντήσεις για το τι συνέβη.

«Πώς ο εισαγγελέας ένα άτομο φυγόποινο το άφησε να φύγει χωρίς περιοριστικούς όρους;», πρόσθεσε. Να θυμίσουμε πως ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, αμέσως μετά το περιστατικό είχε τραπεί σε φύγει και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς το μεσημέρι της Τρίτης 20 Αυγούστου.

Χαλκιδική: Ξεσπά ο πατέρας του 19χρονου - «Το παλικάρι μου έφυγε»

«Δεν υπάρχουν λόγια, το 13χρονο έχει να κοιμηθεί 3 μέρες, κλαίει στην αγκαλιά μας και έχει στο μυαλό του την εικόνα του αδερφού του να πέφτει μπροστά του. Η οικογένεια και αυτό το σπίτι έκλεισε. Ήταν μια πολύ δεμένη οικογένεια, το ένα μεγάλωνε το άλλο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το παλικάρι μου έφυγε», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Από μικρά παιδιά αγωνιζόμαστε, να κάνουμε μια οικογένεια, δεν μπορεί ο καθένας που έχει βλέψεις να λειτουργεί με ανευθυνότητα. Αν δεν μπορεί η δήμαρχος, αν δεν έχει προσωπικό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά. Ας είχε παραιτηθεί, ας μην αναλάμβανε αυτή τη θέση. Τι με ενδιαφέρουν όλα αυτά; Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει».

«Δεν είναι ένα κουμπί, ο πόνος είναι για τέσσερις ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι ήμασταν πέντε και τώρα είμαστε τέσσερις, και δεν έγινε τίποτα γιατί είμαστε παρεάκι. Ζω 25 χρόνια στην Αθήνα, τα παιδιά μου τα μεγάλωσα κάθε Σαββατοκύριακο να πηγαίνω να τα βλέπω», κατέληξε.