Ελλαδα

Βελτιωμένη η υγεία του 15χρονου που δέχθηκε επίθεση με σκουπόξυλο από 16χρονο στον Πύργο

Του επιτέθηκε με σκουπόξυλο ένας 16χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο και περιπολικό της ΕΛΑΣ
Φωτογραφία Αρχείου © Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Πύργος: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του 15χρονου - Του επιτέθηκε με σκουπόξυλο ένας 16χρονος

Καλύτερα είναι στην κατάσταση της υγείας του ο 15χρονος που την περασμένη εβδομάδα φέρεται να δέχθηκε επίθεση με σκουπόξυλο από συνομήλικό του στον Πύργο.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε στο μάτι μετά την επίθεση αλλά η όρασή του αποκαταστάθηκε μετά από χειρουργική επέμβαση στο μάτι που υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Πύργος: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του 15χρονου - Του επιτέθηκε με σκουπόξυλο ένας 16χρονος

Το εν λόγω επεισόδιο έλαβε χώρα στο σπίτι του 16χρονου. Άλλοι ανήλικοι που ήταν στον χώρο καθώς και ο 16χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, φαίνεται πως άσκησαν και ψυχολογική βία σε βάρος του 15χρονου, ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά να πει ότι χτύπησε άθελά του, κάτι που πράγματι έλεγε τις πρώτες ώρες τόσο στους ιατρούς που τον εξέταζαν, όσο και στους γονείς του. Η οικογένεια του 15χρονου έχει καταθέσει μήνυση για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Παναγόπουλος, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι «οι γονείς του ανηλίκου λαμβάνουν θετικά μηνύματα για την πορεία της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου αλλά αντιλαμβάνεστε ότι μόλις ξεκίνησε για την οικογένεια τους ένας ''Γολγοθάς''. Παράλληλα έκαναν τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Έχουμε μια περίπτωση ωμής και απρόκλητης χρήσης βίας, που δυστυχώς εξελίσσεται σε μάστιγα της εποχής, στις νεαρές ηλικίες. Βρισκόμαστε σε αναμονή των διώξεων από την αρμόδια Εισαγγελία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.