Ελλαδα

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο 18χρονος μετά τον θάνατο του 42χρονου στην Αλεξανδρούπολη

Τον είχε ξυλοκοπήσει άγρια σε κλαμπ της πόλης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αλεξανδρούπολη: Για ανθρωποκτονία ο 18χρονος μετά τον θάνατο του 42χρονου - Τον είχε ξυλοκοπήσει άγρια σε κλαμπ της πόλης

Γι ανθρωποκτονία κατηγορείται πλέον ο 18χρονος πορτιέρης του νυχτερινού κλαμπ στην Αλεξανδρούπολη, μετά τον θάνατο του 42χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών, τον οποίο είχε ξυλοκοπήσει άγρια προ ημερών.

Αλεξανδρούπολη: Για ανθρωποκτονία ο 18χρονος μετά τον θάνατο του 42χρονου - Το χρονικό της υπόθεσης

Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το κλαμπ στην Αλεξανδρούπολη στις 15 Αυγούστου όταν ο 42χρονος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί. Εκείνος ζήτησε εξηγήσεις από τον 42χρονο και ξέσπασε έντονος καβγάς που συνεχίστηκε έξω από το κλαμπ. Ο 18χρονος πορτιέρης παρενέβη και σύμφωνα με μαρτυρίες πέταξε στον αέρα το θύμα, το οποίο έπεσε με το κεφάλι και τραυματίστηκε εξαιρετικά σοβαρά. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου όμως κατέληξε χθες, Τρίτη 20 Αυγούστου.

Πλέον, ο 18χρονος δράστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και μένει να αποφασίσουν εισαγγελέας και ανακριτής αν θα θεωρήσουν ότι υπήρξε πρόθεση, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα προφυλακιστεί.

Να θυμίσουμε πως σε πρώτη φάση, ο νεαρός κατηγορήθηκε για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εγγύησης 1.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης, λόγω μετεφηβικής ηλικίας και επειδή δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.