Ελλαδα

Κέα: Συνελήφθη 51χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Απείλησε με όπλο και μαχαίρι τους αστυνομικούς ενώ πυροβόλησε τρεις φορές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κέα: Συνελήφθη 51χρονος για ενδοοικογενειακή βία - Απείλησε με όπλο και μαχαίρι τους αστυνομικούς ενώ πυροβόλησε τρεις φορές

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε έναν 51χρονο στην Κέα για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν ο 51χρονος οδηγούσε στους δρόμους της Κέας επικίνδυνα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες με τον ίδιο να μην διαθέτει δίπλωμα. Μάλιστα, στην διάρκεια της δίωρης πορείας του, έμπαινε στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας.

Κέα: Απείλησε με όπλο και μαχαίρι τους αστυνομικούς ενώ πυροβόλησε τρεις φορές

Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν νόημα να σταματήσει, εκείνος αγνόησε το σήμα τους και στη συνέχεια πήγε σπίτι του, όπου κλείστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 19/8. Τότε, το αστυνομικό τμήμα του νησιού δέχθηκε κλήση από τον πατέρα του δράστη ο οποίος καλούσε σε βοήθεια.

Άμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, μπήκαν στο σπίτι και μετά από επιχείρηση η οποία διήρκεσε παραπάνω από μία ώρα, συνέλαβαν τον δράστη.

Μάλιστα, ο τελευταίος απείλησε τους αστυνομικούς με περίστροφο, πατώντας την σκανδάλη του τρεις φορές χωρίς το όπλο να εκπυρσοκροτήσει, καθώς και με μαχαίρι κουζίνας, τα οποία και κατασχέθηκαν.