Ελλαδα

Σαντορίνη: Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε σε μπαρ

Πώς στήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαντορίνη: Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε σε μπαρ
Σαντορίνη: Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε σε μπαρ © Unsplash

Σαντορίνη: Κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε σε μπαρ - Πώς στήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας

Σε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει τμήμα του νυχτερινού της κέντρου διασκέδασης στην Σαντορίνη, μία Ελληνίδα που εργαζόταν ως υπεύθυνη λειτουργίας στο κατάστημα. Εκεί, εργάζονταν παράνομα πέντε αλλοδαπές εργαζόμενες, οι οποίες παρείχαν «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής σε συγκεκριμένους θαμώνες.

Σαντορίνη: Πώς ανακαλύφθηκε ο κρυφός οίκος ανοχής στο μπαρ

Η ανακάλυψη του οίκου ανοχής ξεκίνησε όταν στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας έφτασε η πληροφορία ότι στο μπαρ λειτουργούσε κρυφός οίκος ανοχής και οι πελάτες προχωρούσαν σε ερωτικές συνευρέσεις με τις αλλοδαπές που δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση και ένας αστυνομικός εμφανίστηκε στην υπεύθυνη ως πελάτης. Αφού κατέβαλε το ποσό των 200 ευρώ που είχε προσημειωθεί, οδηγήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές.

Τότε, επενέβησαν οι συνάδελφοί του που πέρασαν χειροπέδες στις πέντε αλλοδαπές ιερόδουλες, τρεις από τις οποίες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, αλλά και στην Ελληνίδα υπεύθυνη ενώ κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χρήματα μαζί με άλλα 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης.

Σε βάρος των έξι γυναικών ηλικίας 20 ως 32 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα και παράνομη παραμονή στη χώρα, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.