Ελλαδα

Χαλκιδική: Για ασήμαντη αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στο beach bar - 5 συλλήψεις

Οι πυροβολισμοί και οι τρεις τραυματίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χαλκιδική: Για ασήμαντη αφορμή το επεισόδιο στο beach bar  - Οι πυροβολισμοί και οι τρεις τραυματίες

Στη σύλληψη των πέντε Βουλγάρων που προκάλεσαν αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής 16. 8 σε beach bar της Χαλκιδικής, προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Οι τρεις από τους πέντε συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Πολυγύρου, με τον έναν εξ αυτών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φαίνεται να δέχτηκε σφαίρα στο στήθος.

Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο στο beach bar της Χαλκιδικής

Χθες γύρω στις 23:30 η περιπολία, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, του ΑΤ Κασσάνδρας έλαβε σήμα για επεισόδιο σε beach bar στη Χανιώτη Χαλκιδικής και κατά την άφιξή τους στο σημείο οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι οι εμπλεκόμενοι κατείχαν μαχαίρια και ρόπαλα. Κατά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγο νωρίτερα, φαίνεται ότι ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Βούλγαρο υπήκοο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα για ασήμαντη αφορμή.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο για τις εξελίξεις και ανέμεναν έξω από το κατάστημα ενίσχυση από ομάδα ΟΠΚΕ που βρισκόταν κοντά στο σημείο. Μετά από διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος πυροβολισμοί και οι θαμώνες εξήλθαν από το κατάστημα.

Με την άφιξη της ΟΠΚΕ στο σημείο, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο εσωτερικό του beach bar, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν πέντε αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη.