Ελλαδα

Ιωάννινα: Aνιψιός ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης θείας του

Τι προηγήθηκε μεταξύ τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιωάννινα: Ο ανιψιός ομολόγησε τη δολοφονία της 62χρονης θείας του - Τι προηγήθηκε μεταξύ τους

Ο ανιψιός μίας 62χρονης γυναίκας στα Ιωάννινα ομολόγησε πως τη σκότωσε. Ο 36χρονος ανιψιός του θύματος ήταν μάλιστα και εκείνος που ειδοποίησε τις τοπικές Αρχές.

Ο 36χρονος ισχυρίστηκε αρχικά, ότι την εντόπισε νεκρή στο σπίτι της στο χωριό Περίβλεπτος στα Ιωάννινα και κατόπιν ενημέρωσε τις Αρχές.

Η γυναίκα βρέθηκε με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο πάνω μέρος του σώματός της μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Από την πρώτη στιγμή, όλες οι ενδείξεις από την αυτοψία του ιατροδικαστή έδειχναν ότι πρόκειται για δολοφονία, ενώ εκεί συνέκλινε και η έρευνα της Αστυνομίας.

Πέρα από τα τραύματα, κρίσιμο στοιχείο που παρέπεμπε σε δολοφονία αποτέλεσε και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στο χώρο του σπιτιού το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τον θανάσιμο τραυματισμό της 62χρονης.

Ο ανιψιός της άτυχης γυναίκας είχε μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, προκειμένου να ανακριθεί. Οι Αρχές τον είχαν θεωρήσει ύποπτο και για αυτό παρέλαβαν από το χώρο της κατοικίας το όχημά του, προκειμένου να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και να ελεγχθεί σχολαστικά από το Εγκληματολογικό, όπως αναφέρει το epiruspost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί μεταξύ τους καυγάς που είχε ως αποτέλεσμα ο άνδρας να πάρει την καραμπίνα και να προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η δολοφονία αποδίδεται σε οικονομικό κίνητρο, ωστόσο σαφέστερη εικόνα θα υπάρξει τις επόμενες ώρες.