Ελλαδα

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 9χρονο παιδί σε πισίνα κατασκήνωσης

Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλκιδική: 9χρονο παιδί εντοπίστηκε νεκρό υπό άγνωστες συνθήκες σε πισίνα κατασκήνωσης - Διεξάγεται έρευνα από τις αρχές.
Ένα εννιάχρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική © Unsplash+/ Kateryna Hliznitsova

Χαλκιδική: 9χρονο παιδί εντοπίστηκε νεκρό υπό άγνωστες συνθήκες σε πισίνα κατασκήνωσης - Διεξάγεται έρευνα από τις αρχές.

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκιδική, με ένα 9χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του σε πισίνα. Σε απόλυτο σοκ βρίσκονται οι γονείς του κοριτσιού που νωρίτερα σήμερα βρέθηκε νεκρό μέσα στην πισίνα πασίγνωστης κατασκήνωσης.

Οι γονείς, που έστειλαν το παιδί τους στην κατασκήνωση στη Χαλκιδική, καθώς και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πάρουν άδεια διότι εργάζονται, «πάγωσαν» όταν έλαβαν τηλεφώνημα από τις αρχές για την απώλεια του μόλις 9 ετών κοριτσιού τους.

Χαλκιδική: Νεκρό 9χρονο κοριτσάκι σε πισίνα κατασκήνωσης

Το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού βρίσκεται ήδη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου κατά την διάρκεια της νεκροτομής, θα διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.

Προς το παρόν, δια γυμνού οφθαλμού είναι εμφανές πως υπάρχουν ευρήματα τυμπανισμού, που παραπέμπουν σε πνιγμό. Ωστόσο θα γίνει πλήρης διερεύνηση του περιστατικού καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για δυστύχημα ή για άλλο ενδεχόμενο.

Από τις τρεις το μεσημέρι  που ενημερώθηκαν οι αρχές για το μακάβριο εύρημα στην πισίνα της πασίγνωστης κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, κλιμάκιο αστυνομικών λαμβάνει καταθέσεις εως και αυτή την ώρα.

Από τους υπευθύνους της κατασκήνωσης, τους ομαδάρχες και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος φέρει την ευθύνη για την χρήση της πισίνας, που βρισκόταν ο κάθε ένας την επίμαχη χρονική στιγμή και εάν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που θα απέτρεπαν τη χρήση της πισίνας από τα δεκάδες παιδιά που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην συγκεκριμένη κατασκήνωση.

Προς το παρόν, οι αστυνομικοί δεν έχουν προχωρήσει σε καμία σύλληψη, όμως για την υπόθεση είναι ενήμερος εισαγγελέας καθώς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αστυνομικούς που συγκεντρώνουν τα στοιχεία.

Η συγκεκριμένη κατασκήνωση είναι μια από τις πλέον γνωστές της Βορείου Ελλάδος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται θάνατος παιδιού σε πισίνα κατασκήνωσης.

Φυσικά, γίνονται προσπάθειες να μην διαταραχθεί το σύνολο των υπολοίπων παιδιών της κατασκήνωσης που στη θέα των αστυνομικών προφανώς έχουν αντιληφθεί πως κάτι κακό συνέβη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.