Ελλαδα

Φωτιά στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του ανθρώπου που καταδικάστηκε για την πυρκαγιά στο Μάτι

Η πυρκαγιά στο Νταού Πεντέλης έπληξε και το δικό του σπίτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του καταδικασθέντα για τη φωτιά στο Μάτι
Φωτιά στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του καταδικασθέντα για τη φωτιά στο Μάτι © Screenshot/Star

Φωτιά στην Αττική: Κάηκε το σπίτι του καταδικασθέντα για τη φωτιά στο Μάτι - Η πυρκαγιά στο Νταού Πεντέλης έπληξε και το δικό του σπίτι

Ένα από τα σπίτια στα οποία υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές από τη φωτιά στην Αττική είναι και αυτό του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για τη φωτιά στο Μάτι.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο άνθρωπος από τον οποίο ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι και έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με τριετή φυλάκιση (εκκρεμεί το εφετείο), είδε το σπίτι του στο Νταού Πεντέλης να καίγεται από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο Star ανέφερε: «Δεν έχω λόγια, δεν τον περιμέναμε αυτό. Μας έδιωξε το 112 και ήρθα και είδα ότι είχε πάρει φωτιά». 

Ωστόσο, οι γείτονές του δε φάνηκε να έδειξαν συμπόνια λόγω του παρελθόντος του. «Αυτός ο κύριος έβαλε φωτιά με 10 μποφόρ αέρα και 40 βαθμούς. Είχαμε ξυπνήσει μέσα στη φωτιά» ανέφερε ένας κάτοικος της περιοχής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3e3ss0dv88h)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά άρχισε από τη στέγη και κατέστρεψε το εσωτερικό της οικίας. H φωτιά κατέκαψε και το μεγαλύτερος μέρος του περιβάλλοντα χώρου και το μόνο που γλίτωσε είναι ένα ισόγειο κτίσμα που εφάπτεται της διώροφης οικείας.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια για τη φωτιά στο Μάτι, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή. Η ποινή δεν εκτελέστηκε άμεσα, καθώς η δικαστική απόφαση του επέτρεψε να παραμείνει εκτός φυλακής εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.