Ελλαδα

Φωτιά στην Αττική: Η στιγμή των εκρήξεων σε εργοστάσιο με χημικά στην περιοχή των Βριλησσίων (Βίντεο)

Στις φλόγες έχει παραδοθεί και εργοστάσιο ξυλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
εργοστασι καιγεται, καπνοι
Στην περιοχή των Βριλησσίων είναι σε εξέλιξη φωτιά σε εργοστάσιο με χημικά © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Φωτιά στην Αττική: Η στιγμή των εκρήξεων σε εργοστάσιο με χημικά στην περιοχή των Βριλησσίων (Βίντεο) 

Η φωτιά που μαίνεται στην περιοχή της Αττικής έχει φθάσει μέχρι τα Βριλήσσια. Την στιγμή που δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews μετέδιδε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων, ακούστηκαν απανωτές εκρήξεις λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ στην περιοχή των Βριλησσίων στο τέρμα της οδού Κλεισθένους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3e214zov8dd)

Οι εκρήξεις που ακούστηκαν ήταν τόσο έντονες που έκαναν πυροσβέστες και όσους άλλους ήταν στο σημείο να απομακρυνθούν. Σημειώνεται ότι στην περιοχή των Βριλησσίων είναι σε εξέλιξη φωτιά σε εργοστάσιο στην Αναπαύσεως, κοντά στο νεκροταφείο Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φλόγες έφτασαν σε επιχείρηση με χρώματα, χημικά και μονωτικά υλικά, τα οποία είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα. Οι εκρήξεις ακούστηκαν σε μεγάλη απόσταση προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν κοντά στο σημείο. Παράλληλα, σε κοντινή απόσταση, στις φλόγες έχει παραδοθεί και εργοστάσιο ξυλείας, όπου επίσης υπάρχουν εύφλεκτα υλικά. 

Λίγα λεπτά μετά τις οκτώ, με μήνυμα από το 112 ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι της συνοικίας Δέση του Γέρακα να απομακρυνθούν είτε προς το κέντρο του Γέρακα, είτε προς τη λεωφόρο Μαραθώνα. Πρόκειται για τη συνοικία κοντά στο σημείο που σημειώθηκαν οι εκρήξεις.

Eκρήξεις στην Πεντέλη

Eκρήξεις στην Πεντέλη (1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.