Ελλαδα

Φωτιά στην Αττική: Αστυνομικοί απομακρύνουν και σώζουν ηλικιωμένους από την πυρκαγιά

«Κέντρο, τους έχουμε βάλει σε όχημα»: Βίντεο από την τιτάνια μάχη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στην Αττική: Αστυνομικοί απομακρύνουν ηλικιωμένους
Φωτιά στην Αττική: Αστυνομικοί απομακρύνουν ηλικιωμένους © Χ/ ΕΛΑΣ

Φωτιά στην Αττική: Αστυνομικοί απομακρύνουν ηλικιωμένους  - Βίντεο από την τιτάνια μάχη μέσα στους μαύρους καπνούς

Τιτάνια είναι η μάχη με τη φωτιά στην Αττική που συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα με τις πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να συνδράμουν, απομακρύνοντας κι απεγκλωβίζοντας κατοίκους από τα μέτωπα της φωτιάς.

Βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν τις προσπάθειες των αστυνομικών να απομακρύνουν ηλικιωμένους που παραμένουν στα μέτωπα της φωτιάς στην Αττική, καθώς φοβούνται ότι θα καούν τα σπίτια και οι περιουσίες τους.

Στο παρακάτω βίντεο με φόντο την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη βορειοανατολική Αττική, όπου οι μαύροι καπνοί έχουν κατακλύσει τον αττικό ουρανό, καταγράφονται αστυνομικοί να βάζουν σε αυτοκίνητο ηλικιωμένους, για να τους σώσουν από τη λαίλαπα που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

«Κέντρο, τους έχουμε βάλει σε όχημα και προσπαθούμε να τους διώξουμε» ακούγονται οι αστυνομικοί να διαβιβάζουν προς τους συναδέλφους τους.

Φωτιά στην Αττική: Όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί απεγκλώβιζαν κατοίκους 

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό από τις 10 το βράδυ της Κυριακής μέχρι το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν συνολικά 250 απεγκλωβισμοί από άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στις περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής όπου μαίνεται η φωτιά βρίσκονται και επιχειρούν 380 αστυνομικοί με 77 οχηματα, 36 μηχανες, 3 λεωφορεια και 4 βαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.