Ελλαδα

Φωτιά στην Ανατολική Αττική - 112 για εκκένωση και από Διόνυσο

Ιωακείμ Αμπατζίδης: «Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα και πάει προς Ραπεντώσα, είναι ασταμάτητη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
φωτια, δασος, βουνο
Το μήνυμα 112 για τον Διόνυσο εκδόθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Φωτιά στην Ανατολική Αττική - 112 για εκκένωση και από Διόνυσο

Μήνυμα 112 στάλθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής για εκκένωση και από τον Διόνυσο, λόγω της φωτιάς που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα.

Το μήνυμα 112 για τον Διόνυσο εκδόθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και καλεί τους κατοίκους του Διονύσου να εκκενώσουν προς Δροσιά και Κηφισιά μέσω της Λεωφόρου Διονύσου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3dd9nrlf8dd)

Ιωακείμ Αμπατζίδης: Η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτα και πάει προς Ραπεντώσα

Για την φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ανατολική Αττική μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN ο Ιωακείμ Αμπατζίδης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου ανέφερε πως η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Διόνυσο. Τόνισε πως υπάρχουν εγκλωβισμένοι αλλά και πως η φωτιά είναι ασταμάτητη.

«Μαίνεται ανεξέλεγκτα και πάει προς Ραπεντώσα. Είναι μονοκατοικίες που αποτελούν συνέχεια της περιοχής. Εάν περάσει από την περιοχή της Ραπεντώσας, θα φτάσει Διόνυσο. Είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Διόνυσο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Ιωακείμ Αμπατζίδης πρόσθεσε: «Βρίσκομαι στη Σταμάτα, 200 μέτρα μακριά από τη φωτιά. Υπάρχουν πολλά ανεξέλεγκτα μέτωπα και έχουμε 3 μποφόρ, υπάρχει καύσιμη μάζα για να μπορεί να εξελιχθεί η φωτιά. Έχουν εγκλωβιστεί τουλάχιστον 4 άνθρωποι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.