Ελλαδα

Σπάρτη: Αποκαλύψεις για τη δράση του 40χρονου που φέρεται να βίαζε επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του

Δήλωνε υπέρμαχος της θρησκείας - Δεκάδες φωτογραφίες κακοποίησης βρέθηκαν στο κινητό του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπάρτη: Πώς «ξεσκεπάστηκε» ο 40χρονος που φέρεται να βίαζε επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του - Κατασχέθηκε τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών.
Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 40χρονου που συνελήφθη στη Σπάρτη για τους βιασμούς της ανήλικης κόρης του © Unsplash/Volkan Olmez

Σπάρτη: Πώς «ξεσκεπάστηκε» ο 40χρονος που φέρεται να βίαζε επί 5 χρόνια την ανήλικη κόρη του - Κατασχέθηκε τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών.

Υπέρμαχος της πίστης και της θρησκείας δήλωνε ο 40χρονος που συνελήφθη στη Σπάρτη για τους βιασμούς της 9χρονης σήμερα κόρης του την τελευταία 5ετία.

Η κοινωνία της Σπάρτης δεν μπορεί να συνέλθει από τις αποκαλύψεις για τον εργαζόμενο σε ιδιωτική εταιρία της Σπάρτης Α.Λ. 40 ετών, πως βίαζε την κόρη του από τα 4 χρόνια της.

Το προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδωσε αρκετές πληροφορίες στους αστυνομικούς για την προσωπικότητα του: «Βρήκαμε αναρτήσεις για τον καταδικασμένο Ηλία Κασσιδιάρη, για τον χουντικό Γιώργο Παπαδόπουλο, δεκάδες αναρτήσεις θρησκευτικού περιεχομένου μιας και εμφανιζόταν ως ιδιαίτερα θρησκευόμενος», ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας Σπάρτης, που συμμετείχε στις έρευνες για την υπόθεση.

Σπάρτη: 40χρονος φέρεται να βίαζε την κόρη του τα τελευταία 5 χρόνια

Η αρχική καταγγελία της μητέρας της 9χρονης άφησε άφωνους τους αστυνομικούς που χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να επεξεργαστούν τα λόγια της επίσης σοκαρισμένη γυναίκας.

Ο πρώην σύζυγος της, που εργάζεται σε εταιρία τυποποίησης ελαιολάδου στη Σπάρτη από το 2019 βίαζε την κόρη τους, που σήμερα είναι 9 ετών. Δηλαδή ο 40χρονος βίαζε το κορμί της κόρης του από την ηλικία των 4 ετών.

Η πληροφορία που έδωσε η ανήλικη στη μητέρα της πως ο πατέρας της είχε τραβήξει φωτογραφίες τους βιασμούς, με τις οποίες την απειλούσε για να μη μιλήσει, αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμη. Μόλις ο ιδιωτικός υπάλληλος και υμνητής της άκρας δεξιάς εντοπίστηκε και προσήχθη, το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να ελέγξουν το μενού φωτογραφιών του κινητού του τηλεφώνου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3bgce6e8z81)

Βρέθηκαν 79 φωτογραφίες από τους βιασμούς του ανηλίκου παιδιού

Ούτε μια, oύτε δύο, αλλά 79 φωτογραφίες από τους βιασμούς του ανηλίκου παιδιού βρέθηκαν σε ελάχιστο χρόνο αποθηκευμένες στη συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Ο 40χρονος Ποντιακής καταγωγής άνδρας, θεώρησε σωστό να μην αποκαλύψει απολύτως τίποτε πάρα τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών. Ωστόσο όλα τα στοιχεία ήταν εναντίον, συνεπώς η μαρτυρία του μπήκε σε δεύτερη μοίρα.

Ως προς τις ανευρεθείσες φωτογραφίες, αυτές σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν προέρχονται από έναν βιασμό αλλά από πολλούς, πιθανόν τουλάχιστον 10. Αυτό θα αποδειχθεί κατά την ανάλυση των πειστηρίων στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εκεί, θα ελεγχθεί εξονυχιστικά και ο υπολογιστής του ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον τις διακινούσε σε άλλους παιδοβιαστές η εάν τις κρατούσε για το «προσωπικό του αρχείο».

Το 9χρονο κορίτσι έχει τεθεί υπό την επίβλεψη ειδικών, με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να ξεπεράσει τα όσα απίστευτα έζησε στα χέρια του πατέρα της.

Η μητέρα της, προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση της κόρης της αλλά και να ξεπεράσει η ίδια το σοκ από τις απίστευτες αποκαλύψεις. Αυτό που ζήτησε η ίδια από τους αστυνομικούς είναι να τον αφήσουν να… σαπίσει στη φυλακή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.