Ελλαδα

Σπάρτη: Πατέρας φέρεται να βίαζε επί πέντε χρόνια την 9χρονη κόρη του

Πώς αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Σπάρτη: Χειροπέδες σε 40χρονο για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του - Πώς αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού

Ένας 40χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στη Σπάρτη για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του. Ο 40χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί του τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η 9χρονη αποκάλυψε στη μητέρα της, ότι ο 40χρονος πατέρας της τη βίαζε εδώ και αρκετά χρόνια. Άμεσα η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές της Σπάρτης. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο και τα ξημερώματα της Παρασκευής (9.8) τον εντόπισαν σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη, όπου και τον συνέλαβαν. 

Σπάρτη: Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με την 9χρονη στο κινητό του πατέρα

Μάλιστα, σε έρευνα στο κινητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό με την 9χρονη. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση. Κατά άλλες πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα.

Σπάρτη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 40χρονου

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές. Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.