Ελλαδα

Ηράκλειο Κρήτης: 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα όταν η κοπέλα του του είπε να χωρίσουν

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ηράκλειο Κρήτης: 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα - φωτογραφία αρχείου © EUROKINISSI

Ηράκλειο Κρήτης: 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε λαμαρίνα μετά από ερωτική απογοήτευση

Το κεφάλι του σε λαμαρίνα περιπτέρου χτύπησε ένας 16χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν η κοπέλα του τού ζήτησε να χωρίσουν. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το βράδυ της Πέμπτης (8.8) αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης κλήθηκαν για περιστατικό τραυματισμού νεαρού ατόμου στην περιοχή της Πλατείας Δασκαλογιάννη, στο κέντρο της πόλης. Όταν έφτασε το περιπολικό οι αστυνομικοί είδαν ένα νεαρό παιδί, μόλις 16 χρόνων, να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος.

Όπως προέκυψε στην πορεία, το νεαρό παιδί που είχε σχέση με ένα κορίτσι 17 χρόνων, το οποίο του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους. Εκείνος στο άκουσμα της εξέλιξης, πήρε φόρα και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στη λαμαρίνα περιπτέρου που είναι στην Πλατεία, προκαλώντας τραύματα σε όλο του το σώμα και καταλήγοντας λιπόθυμος στο έδαφος. Η 17χρονη κάλεσε την αστυνομία και ο 16χρονος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Η συνέχεια δόθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου βρέθηκαν οι συγγενείς των παιδιών, η νεαρή αλλά και ο 17χρονος που είχε αποχωρήσει από το νοσοκομείο, αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.