Ελλαδα

Συνοριοφύλακας «πιάστηκε» να κλέβει χρήματα από τα σακίδια των συναδέλφων του

Ομολόγησε 30 μικροκλοπές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί κρατούν άτομο που φέρει χειροπέδες
© Eurokinissi

Συνοριοφύλακας έκλεβε χρήματα από τα σακίδια συναδέλφων του - Ομολόγησε 30 μικροκλοπές 

Ένας συνοριοφύλακας συνελήφθη στη Βόρεια Ελλάδα για κλοπές χρημάτων από τα σακίδια συναδέλφων του. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία συναδέλφου του συνοριοφύλακα, ο οποίος κατάλαβε ότι του έλειπαν 20 ευρώ, ενώ ακόμα μία φορά είχε ερευνηθεί το σακίδιό του χωρίς να κλαπεί κάτι, όταν ήταν βάρδια μαζί με τον κατηγορούμενο, γι' αυτό κατέφυγε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, με εισαγγελική άδεια, παγίδευσαν με ηλεκτρονικά μέσα τον χώρο της συγκεκριμένης υπηρεσίας και έτσι διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, όταν προχώρησε στην αφαίρεση 10 ευρώ από συνολικό ποσό 95 ευρώ που είχε προσημειωθεί για αυτόν τον σκοπό και είχε τοποθετηθεί στο σακίδιο αστυνομικού, ενώ επιχείρησε να κλέψει 50 ευρώ από άλλον συνοριοφύλακα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Στους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. ο συνοριοφύλακας ομολόγησε 30 μικροκλοπές από σακίδια συναδέλφων του και - όπως είπε - το έκανε γιατί ήταν εθισμένος στον διαδικτυακό τζόγο. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.