Ελλαδα

Κρήτη: Νεκρός ο 32χρονος που είχε χαθεί στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Η σύντροφός του έχασε τα ίχνη του και ενημέρωσε τις αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κράνη της ΕΜΑΚ
Κρήτη: Νεκρός ο 32χρονος που είχε χαθεί στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κρήτη: Νεκρός ο 32χρονος που είχε χαθεί στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι - Η σύντροφός του έχασε τα ίχνη του και ενημέρωσε τις αρχές

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση ενός 32χρονου άνδρα στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι στην Κρήτη. Η σύντροφός του δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης (6.8) ότι έχασε τα ίχνη του και αργά το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 32χρονος είχε επισκεφθεί το Κουρταλιώτικο Φαράγγι στο Ρέθυμνο της Κρήτης μαζί με τη σύντροφό του, ωστόσο δεν ακολούθησε την ίδια διαδρομή προς την Πρέβελη. Όταν είδε ότι ο σύντροφός της αργεί και δεν δίνει σημεία ζωής, η νεαρή γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές προκειμένου να τον εντοπίσουν.  Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή πυροσβεστών, ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και εθελοντών που συνέδραμαν στις προσπάθειες εντοπισμού του και λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης (6.8) ο 32χρονος εντοπίστηκε νεκρός.  

Ο 32χρονος βρέθηκε νεκρός στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, το ζευγάρι είχε επισκεφτεί την Τρίτη τις πηγές του Κουρταλιώτικου φαραγγιού και από εκεί κατευθύνθηκαν κατά μήκος του ποταμού προς τη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη. Στη διάρκεια της πεζοπορίας ο νεαρός άνδρας μπήκε στο νερό για να κολυμπήσει και η σύντροφός του συνέχισε την πεζοπορία κατά μήκος του ποταμού καταλήγοντας στη γέφυρα της λίμνης Πρέβελη, όπου περίμενε τον 32χρονο.

Η ώρα περνούσε και κάθε προσπάθεια επικοινωνίας της νεαρής με τον σύντροφό της δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς το κινητό του τηλέφωνο δεν είχε σήμα. Η ίδια ενημέρωσε τις αρχές και έκτοτε στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του με ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής να “χτενίζουν” την περιοχή. Δυστυχώς ο 32χρονος βρέθηκε νεκρός σε σημείο στην ευρύτερη περιοχή αργά το βράδυ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.