Ελλαδα

«Επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με έδερνε»: Συνελήφθη ο κακοποιητής της 32χρονης στο Διδυμότειχο

Φέρεται να παραδέχθηκε στο TikTok ότι την έδειρε

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα σε εμβρυακή στάση - Εικόνα που δείχνει κακοποίηση
Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο κακοποιητής της 32χρονης © Unsplash / Jairo Alzate

Διδυμότειχο: Συνελήφθη ο κακοποιητής της 32χρονης - Φέρεται να παραδέχθηκε στο TikTok ότι την έδειρε

Νέα στοιχεία για την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχθηκε η 32χρονη γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την ιατροδικαστική έκθεση. Την ίδια ώρα, ο κακοποιητής με βίντεό του στο Tik Tok φαίνεται ότι παραδέχεται τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια. 

Η 32χρονη γυναίκα - μητέρα πέντε παιδιών - από το Χρυσοχώρι Καβάλας, πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλευόταν τραυματισμένη. Συνοδευόμενη από άνδρες ασφαλείας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψει στην οικογένειά της, τους γονείς και τα πέντε παιδιά της. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι «επί τρεις εβδομάδες με βίαζε και με χτυπούσε» ο 35χρονος σύντροφός της. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d376geqi40vd)

Διδυμότειχο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 32χρονης για τα χτυπήματα

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 32χρονης αποκαλύπτουν όσα βίωσε η γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της. Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και έδειξε ότι η νεαρή γυναίκα έχει υποστεί βιασμό κατ’ εξακολούθηση κατά φύση και παρά φύση, ενώ φαίνεται να έχει δεχτεί χτυπήματα και με ξύλο. Η γυναίκα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις κυριολεκτικά σε όλο της το σώμα.

Η 32χρονη γνωρίστηκε με τον 35χρονο στο διαδίκτυο, αποφάσισε να πάει στο Διδυμότειχο να τον δει κι από κοντά. Ο 35χρονος την κρατούσε φυλακισμένη, την χτυπούσε, τη βίαζε και φρόντιζε όταν την έβγαζε βόλτα εκείνη να φοράει γυαλιά ηλίου για να μη φαίνονται οι μώλωπες. Ο 35χρονος, ο οποίος σήμερα συνελήφθη, είναι γνώριμος των αρχών, αφού έχει απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά κακοποίησης γυναικών. Μάλιστα είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d37amqs2250x)

Ο 35χρονος κακοποιητής παραδέχθηκε τα πάντα στο TikTok

Ο δράστης το απόγευμα της Κυριακής φέρεται να δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο TikTok βίντεο, στα οποία δεν φαίνεται ούτε ο ίδιος, ούτε σε ποιο σημείο είναι, όμως ακούγεται να εξιστορεί πως γνώρισε ο ίδιος την κοπέλα, πως ήταν η μεταξύ τους σχέση, παραδέχεται ότι την έχει χτυπήσει. «Έχουν πει για μένα ότι έχω βιάσει μία κοπέλα. Η κοπέλα είναι από το Χρυσοχώρι. Εμείς με αυτή την κοπέλα γνωριστήκαμε από το TikTok. Αρχίσαμε να μιλάμε, όμως επειδή είναι αγράμματη στη θέση της μου απαντούσε ο γιος της. Μετά πήραμε ο ένας το Facebook του άλλου. Στην αρχή στέλναμε ηχογραφήσεις ο ένας στον άλλον και μετά ανοίξαμε και κάμερα. Είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε. Φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, της είπα να έρθει στο Διδυμότειχο να με βρει, να πάρει λεωφορείο», ανέφερε αρχικά.«Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα και της είπα να της στείλω εγώ. Της έστειλα 35 ευρώ και ήρθε την ίδια μέρα. Έμεινε μαζί μου ένα μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες. Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες της έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει από το σπίτι».

Ο 32χρονος αναφέρει ότι αφού κατάλαβε πως του είχε πει πολλά ψέματα της ζήτησε να τον αφήσει και να φύγει με το ΚΤΕΛ πίσω στο χωριό της και περιγράφει όσα έγιναν την τελευταία μέρα: «Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ. Περνούσαμε από μία ταβέρνα. Εγώ ήμουν μπροστά και μιλούσα και αυτή ήταν πίσω μου. Ξαφνικά άκουσα φασαρία και την είδα να έχει μπει σε μια ταβέρνα. Έχει ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και φώναζε "σας παρακαλώ βοηθήστε με, αυτός με δέρνει και με χτυπάει". Και τους κοιτάω και με κοιτάνε όλοι. Και της είπα τί είναι αυτά που κάνεις και μου έλεγαν όλοι να μην πειράζω την κοπέλα. Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω. Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον Εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.