Ελλαδα

Αστυνομικοί με ποδήλατα και γνώσεις ξένων γλωσσών στους δρόμους της Καστοριάς

Περιπολούν με στόχο την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καστοριά: Αστυνομικοί ποδηλάτες και γνώστες ξένων γλωσσών στο πλευρό πολιτών και τουριστών - Πραγματοποιούν καθημερινές περιπολίες.
Αστυνομικοί ποδηλάτες περιπολούν και φέτος τους κεντρικούς δρόμους της Καστοριάς © Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς

Καστοριά: Αστυνομικοί ποδηλάτες και γνώστες ξένων γλωσσών στο πλευρό πολιτών και τουριστών - Πραγματοποιούν καθημερινές περιπολίες.

Ποδηλάτες αστυνομικοί που γνωρίζουν ξένες γλώσσες πραγματοποιούν και φέτος το καλοκαίρι περιπολίες στην πόλη της Καστοριάς, με στόχο την άμεση διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης, καθώς και την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Οι αστυνομικοί ποδηλατούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, προσφέροντας υπηρεσίες και πληροφορίες στους επισκέπτες της, ενώ φτάνουν άμεσα στο τόπο στον οποίο παρουσιάζεται ανάγκη.

Προβαίνουν σε ελέγχους ατόμων, ξενοδοχείων, τουριστικών και λοιπών καταστημάτων, τουριστικών λεωφορείων και οχημάτων, ενώ παρέχουν συνδρομή σε άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας ή άλλους φορείς.

«Η συγκεκριμένη αστυνόμευση εντάσσεται στον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, στοχεύοντας στην αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών, όσο και των επισκεπτών της πόλης της Καστοριάς, ενώ ενισχύεται η εμφανής αστυνομική παρουσία και δράση, με αποτέλεσμα την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών», υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπερτουρισμός, υπανάπτυξη και υποκρισία
Υπερτουρισμός, υπανάπτυξη και υποκρισία

Ο τουρισμός είναι ως έναν βαθμό και η άλλη όψη της ανικανότητάς μας να υιοθετήσουμε μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική και να κάνουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Τώρα απλώς βλέπουμε την άλλη όψη του.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.