Ελλαδα

Διδυμότειχο: Κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του - Τη χτυπούσε και τη βίαζε συστηματικά

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο - Έφερε εμφανή τραύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διδυμότειχο: 32χρονος κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του - Τη χτυπούσε και τη βίαζε συστηματικά - Κατόρθωσε να αποδράσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Τη συστηματική κακοποίηση στα χέρια του συντρόφου της βίωνε μια 32χρονη στο Διδυμότειχο © Unsplash+/Getty Images

Διδυμότειχο: 32χρονος κρατούσε φυλακισμένη τη σύντροφό του - Τη χτυπούσε και τη βίαζε συστηματικά - Κατόρθωσε να αποδράσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τον εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της έζησε μια γυναίκα στο Διδυμότειχο, η οποία κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει το μαρτύριο που βίωσε.

Την Παρασκευή, η 32χρονη γυναίκα από το Διδυμότειχο ανέφερε στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας ότι ο συνομήλικος σύντροφός της την κρατούσε χωρίς τη θέλησή της στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, όπως ανέφερε η κοπέλα οι πράξεις του 32χρονου ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και συνεχίστηκαν μέχρι λίγες ώρες προτού η γυναίκα πει στους αστυνομικούς όσα βίωνε.

Διδυμότειχο: Κρατούσε φυλακισμένη και κακοποιούσε τη σύντροφό του

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει καθώς περπατούσε στο Διδυμότειχο με τον 32χρονο. Τότε εκείνη άρχισε να τρέχει και βρήκε καταφύγιο σε κατάστημα εστίασης και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d367vax0icux)

Η άτυχη 32χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε εμφανή τραύματα, αλλά και για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να αποφασίζουν να την κρατήσουν για νοσηλεία.

Ωστόσο, δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στους αστυνομικούς, λόγω έλλειψης ψυχολόγου. Παράλληλα έχει δοθεί ήδη εντολή για ιατροδικαστική εξέταση.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οικία που διέμενε ο 32χρονος σύντροφος της κοπέλας, όπου και την κρατούσε αιχμάλωτη, όμως δεν τον εντόπισαν.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη βία, βιασμό και ενδοοικογενειακή βία, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπερτουρισμός, υπανάπτυξη και υποκρισία
Υπερτουρισμός, υπανάπτυξη και υποκρισία

Ο τουρισμός είναι ως έναν βαθμό και η άλλη όψη της ανικανότητάς μας να υιοθετήσουμε μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική και να κάνουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Τώρα απλώς βλέπουμε την άλλη όψη του.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.