Ελλαδα

Κ. Σακελλαροπούλου: Θερμά συγχαρητήρια και στους τέσσερις λαμπρούς μας κωπηλάτες

Mετά επιτυχίες των Ελλήνων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Το μήνυμα Σακελλαροπούλου
© ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI

Κ. Σακελλαροπούλου: Θερμά συγχαρητήρια και στους τέσσερις λαμπρούς μας κωπηλάτες

Τα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους τέσσερις κωπηλάτες που χάρισαν στην Ελλάδα δύο χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού», αναφέρει σε μήνυμά της στο Χ (πρώην Twitter) η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Θερμά συγχαρητήρια και στους τέσσερις λαμπρούς μας κωπηλάτες, μας έδωσαν μεγάλη χαρά.🥈🥈🇬🇷 #Paris2024» αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τις επιτυχίες των Ελλήνων κωπηλατών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπερτουρισμός, υπανάπτυξη και υποκρισία
Υπερτουρισμός, υπανάπτυξη και υποκρισία

Ο τουρισμός είναι ως έναν βαθμό και η άλλη όψη της ανικανότητάς μας να υιοθετήσουμε μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική και να κάνουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Τώρα απλώς βλέπουμε την άλλη όψη του.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.