Ελλαδα

Χαλκιδική: 39χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφο και το παιδί τους

Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χαλκιδική: 39χρονος ξυλοκόπησε την σύντροφο και το παιδί τους - Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης

Τον άγριο ξυλοδαρμό της ίδιας και του επτάχρονου παιδιού τους από τον 39χρονο σύντροφό της κατήγγειλε μία 28χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική.

Χαλκιδική: 39χρονος ξυλοκόπησε την σύντροφο και το παιδί τους - Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης

Όπως αναφέρει το φερόμενο θύμα στην καταγγελία που υπέβαλε στην ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα της 19ης Ιουλίου ενώ βρίσκονταν στην παραλία των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Εκεί ήταν που ο 39χρονος την εξύβρισε και την απείλησε, ενώ όταν επέστρεψαν στην οικία τους στις 9 το βράδυ, της επιτέθηκε με γροθιές και χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, εκεί ο σύντροφός της τη χτύπησε με τη ζώνη,την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο κατ’ εξακολούθηση ενώ πήρε ένα μαχαίρι και την απείλησε.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 21:00, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της επιτέθηκε με χαστούκια και κλωτσιές στον επτάχρονο παιδί τους.

Αμέσως μετά το συμβάν, η γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία τα τελευταία οκτώ χρόνια. Κατόπιν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του.