Ελλαδα

Χαλκιδική: 39χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφο και το παιδί τους

Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
syllipsi.jpg
EUROKINISSI/MOTION TEAM

Χαλκιδική: 39χρονος ξυλοκόπησε την σύντροφο και το παιδί τους - Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης

Τον άγριο ξυλοδαρμό της ίδιας και του επτάχρονου παιδιού τους από τον 39χρονο σύντροφό της κατήγγειλε μία 28χρονη γυναίκα στη Χαλκιδική.

Χαλκιδική: 39χρονος ξυλοκόπησε την σύντροφο και το παιδί τους - Τι κατήγγειλε το θύμα της επίθεσης

Όπως αναφέρει το φερόμενο θύμα στην καταγγελία που υπέβαλε στην ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα της 19ης Ιουλίου ενώ βρίσκονταν στην παραλία των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Εκεί ήταν που ο 39χρονος την εξύβρισε και την απείλησε, ενώ όταν επέστρεψαν στην οικία τους στις 9 το βράδυ, της επιτέθηκε με γροθιές και χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, εκεί ο σύντροφός της τη χτύπησε με τη ζώνη,την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο κατ’ εξακολούθηση ενώ πήρε ένα μαχαίρι και την απείλησε.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 21:00, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της επιτέθηκε με χαστούκια και κλωτσιές στον επτάχρονο παιδί τους.

Αμέσως μετά το συμβάν, η γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία τα τελευταία οκτώ χρόνια. Κατόπιν, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.