Ελλαδα

Φωτιά Εύβοια: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα - Eλαφρά τραυματίας ο οδηγός

Αναζωπύρωση στο Αφράτι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φωτιά Εύβοια: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα, ελαφρά τραυματίας ο οδηγός

Πυροσβεστικό όχημα που επιχειρούσε για τη φωτιά στην Εύβοια ανετράπη στην περιοχή Λεχριές - Γυρίσματα με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη στιγμή της ανατροπής στο όχημα επέβαινε μόνο ο οδηγός, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, αναζωπύρωση στη φωτιά στην Εύβοια καταγράφηκε νωρίτερα στο Αφράτι, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Εύβοια

Διάσπαρτες εστίες αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη φωτιά που ξέσπασε χθες τις μεσημεριανές ώρες στην Εύβοια. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η πυρκαγιά δεν έχει ενεργό μέτωπο και οι διάσπαρτες εστίες εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς αντιμετωπίζονται. Επιπλέον, ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα που συνδράμουν με ρίψεις νερού από αέρος. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 183 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντος και 52 οχήματα και 18 εναέρια (11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα). Συνδρομή παρέχουν επίσης εθελοντές ενώ η τοπική αυτοδιοίκηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με μηχανήματα έργου και υδροφόρες.