Ελλαδα

Online Summer Business Camp 2024 με τον Θέμη Σαρανταένα

3 δωρεάν webinars για όσους διαμορφώνουν την εμπορική και τιμολογιακή πολιτικής μιας επιχείρησης

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Online Summer Business Camp 2024 με τον Θέμη Σαρανταένα

Θέμης Σαρανταένας - Online Summer Business Camp 2024: 3 webinars για να προετοιμαστείτε για τον Σεπτέμβρη

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα πραγματοποιήσει 3 διαδραστικά webinars για επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υπηρεσιών, πωλητές, και σε όσους διαμορφώνουν την εμπορική και τιμολογιακή πολιτικής μιας επιχείρησης. Τα webinars αυτά δεν απευθύνονται σε άλλους marketers ή απόφοιτους Business εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Οι εκπαιδεύσεις, διάρκειας 1 ώρας, θα πραγματοποιούνται 9.00-10.00 (το πρωί) μέσω Ζoom τις Δευτέρες 12/8, 19/8 & 26/8. H συμμετοχή είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή, ενώ τα webinars δεν θα μαγνητοσκοπηθούν.

Online Summer Business Camp 2024: Οι θεματικές των Online webinars με τον Θέμη Σαρανταένα

12 Αυγούστου: 5 σύγχρονες τεχνικές μάρκετινγκ για νέους πελάτες
Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις και στρατηγικές μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε νέους πελάτες. Σε αυτό το webinar, θα εξετάσουμε πέντε καινοτόμες τεχνικές που αξιοποιούν τα πιο σύγχρονα εργαλεία και πλατφόρμες, προσφέροντας πρακτικές λύσεις για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και να διευρύνετε τη βάση των πελατών σας.

19 Αυγούστου: Το μυστικό για κερδοφόρες προσφορές
Μάθετε πώς να δημιουργείτε και να προωθείτε προσφορές που όχι μόνο προσελκύουν πελάτες αλλά και αυξάνουν την κερδοφορία σας. Σε αυτό το webinar, θα εξερευνήσουμε τις βασικές αρχές της δημιουργίας επιτυχημένων προσφορών, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών τιμολόγησης, της ψυχολογίας του καταναλωτή και της βέλτιστης χρήσης των διαφημιστικών καναλιών.

26 Αυγούστου: 3 τακτικές για social media marketing που ενισχύουν την πιστότητα πελατών
Ενισχύστε την πιστότητα των πελατών σας με τρεις αποδεδειγμένες τακτικές social media marketing. Σε αυτό το webinar, θα αναλύσουμε πώς να χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα για να δημιουργείτε ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες σας, να ενθαρρύνετε τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση, και να αυξάνετε την αξία ζωής του πελάτη. Ανακαλύψτε τις βέλτιστες πρακτικές για τη δημιουργία περιεχομένου που προκαλεί ενθουσιασμό και συνδέει το κοινό σας με την επωνυμία σας.

Γιατί να επιλέξετε το Online Summer Business Camp με τον Θέμη Σαρανταένα

  • Ευέλικτη εκμάθηση: Παρακολουθήστε τα webinars από οπουδήποτε και όποτε εσείς θέλετε (γραφείο, σπίτι, εξοχικό, παραλία κ.λπ.)
  • Καλοκαιρινή διάθεση: Χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ιδανική για μάθηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δείτε το σαν «σφηνάκι γνώσης».
  • Προετοιμασία για τον σεπτέμβρη: Αποκτήστε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε δυναμικά το φθινόπωρο. 

Θέμης Σαρανταένας - Βιογραφικό εισηγητή

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) και ασχολείται ενεργά στο χώρο 22 χρόνια.  Έχει εργαστεί για πάνω από 10 χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε διάφορες θέσεις και στα Brands με τις περισσότερες πωλήσεις. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα, εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων (Soft Skills). Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, ενώ έχει γράψει έξι βιβλία για το μάρκετινγκ και την εφαρμογή του στις επιχειρήσεις, με το πιο πρόσφατο να έχε κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το 2023. Το 2019 και το 2021 βραβεύτηκε ως «Best Marketing Consultant» στα βραβεία Franchise για την προσφορά του στον κλάδο ενώ το 2022 βραβεύτηκε ως «Best MarketingConsultant» στα Aesthstic Awards.  Ακόμα: επιμελείται και παρουσιάζει την ραδιοφωνική εκπομπή «Επιχειρηματικότητα στα FM” που μεταδίδεται εβδομαδιαία ζωντανά στο Κανάλι 1 90,4 FM αλλά και την τηλεοπτική θεματική εκπομπή «Marketing in Practice» που προβάλλεται από το 2014 στην Ελληνική τηλεόραση από την συχνότητα του ΟΝΕ CHANNEL και έντεκα ακόμα περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική και στον Καναδά στο ελληνόφωνο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. Τέλος, τα marketing podcasts του φιλοξενούνται στην portal της Athens Voice και εβδομαδιαία έρχονται στις πρώτες θέσεις των charts πανελλαδικά στην κατηγορία του marketing.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.