Ελλαδα

Μπουνιές και μαχαίρωμα σε τσακωμό κτηνοτρόφων στο Λασίθι για τα βοσκοτόπια

Στο νοσοκομείο δύο άτομα - Χειροπέδες σε 69χρονο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζώα σε βοσκοτόπι
(φωτογραφία αρχείου) © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Λασίθι: Αιματηρός τσακωμός κτηνοτρόφων για τα βοσκοτόπια - Στο νοσοκομείο δύο άτομα - Χειροπέδες σε 69χρονο

Αιματηρό επεισόδιο καταγράφηκε στο Λασίθι, όταν δύο κτηνοτρόφοι πιάστηκαν στα χέρια για τα σύνορα των βοσκοτόπων. Το περιστατικό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (1.8) στην περιοχή Σίτανος. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ ενός 69χρονου από την περιοχή και ενός 35χρονου που έλκει την καταγωγή του από χωριό του Μυλοποτάμου. Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο Λασίθι και τότε ο 35χρονος φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να χτύπησε τον 69χρονο στο πρόσωπο προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη και ο ηλικιωμένος φέρεται να απάντησε βγάζοντας μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον νεότερο άνδρα!

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ ο 69χρονος συνελήφθη. Ο 35χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό περιστατικό στο Λασίθι

«Συνελήφθη, χθες (31.07.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Σητείας 69χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (31.07.2024) μεσημεριανές ώρες κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μεταξύ των δυο ημεδαπών, ο 69χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 35χρονο τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας συνελήφθη ο 69χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας». 

Συλλήψεις στην Κρήτη για ναρκωτικά και κλοπές

Στα Χανιά συνελήφθη ένα άτομο για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες. Η σύλληψη έγινε σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση στοιχείων από την υπηρεσία, σύμφωνα με τα οποία το συγκεκριμένο άτομο κατέχει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών . Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, ακολούθησε έρευνα σε οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 89,5 γραμμάρια κάνναβης, έξι δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και μικρή ποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σε άλλη υπόθεση στα Χανιά, συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπές καθώς και οι δύο κηδεμόνες τους για παραμέλησης της εποπτείας τους.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καντάνου με τους νεαρούς να είναι κατηγορούμενοι για κλοπές χρηματικών ποσών από καταστήματα κατά το διάστημα από 28.07.2024 έως 30.07.2024. Αστυνομικοί της Υπηρεσίας εντόπισαν τους νεαρούς, και στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 805 Ευρώ. Τα χρήματα επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και στη συνέχεια συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των νεαρών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου.

Τέλος χθες το βράδυ στο Ηράκλειο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος 'Αμεσης Δράσης Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικές ουσίες. Η σύλληψη έγινε μετά από ελεγχο που του διενεργήθηκε όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 10,5 γραμμαρίων συνολικά. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.