Ελλαδα

Άνδρας επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του και έβγαζε βίντεο για να το ανεβάσει στο TikTok

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με το τηλέφωνο κλήσης στην άμεση δράση «100»
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με το τηλέφωνο κλήσης στην άμεση δράση «100» © EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του και έβγαζε βίντεο για το TikTok - Το χρονικό της υπόθεσης

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών σε έναν άντρα για επίθεση στην σύντροφο του γιου του σε πάρκο στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο με σκοπό να την διαπομπεύσει στην πλατφόρμα του TikTok.

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύντροφο του γιου του και έβγαζε βίντεο για το TikTok - Το χρονικό της υπόθεσης

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το θύμα μαζί με τον γιο του κατηγορουμένου, με τον οποίον είναι σε σχέση, πήγαν σε πάρκο για να παίξουν τα παιδιά τους, τα οποία έχουν από προηγούμενο γάμο. Ωστόσο, εκεί κάποια στιγμή, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε με το κινητό του τηλέφωνο και ανοιχτή την κάμερα και άρχισε να την απειλεί και να την βρίζει χυδαία.

Σύμφωνα με το θύμα, ο άνδρας της φώναζε «που...να θα σε γα...σω» και εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει. «Έπαθα κρίση πανικού. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και μπήκε μπροστά ο σύντροφός μου για να σταματήσει τον πατέρα του. Αντέδρασα, ζήτησα να σταματήσει να με βρίζει και να τραβάει βίντεο γιατί είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων και κάλεσα την αστυνομία. Έλεγε ότι θέλει να ανεβάσει το βίντεο στο TikTok», είπε και πρόσθεσε:

«Δε με θέλουν για τον γιο τους και με απειλούν ότι αν δεν αλλάξω σπίτι και δεν φύγω από τη γειτονιά θα γίνει σκοτωμός».

Ο σύντροφός της και γιος του κατηγορούμενου επιβεβαίωσε με την κατάθεσή του όσα ανέφερε η σύντροφός του σημειώνοντας πως «το έκανε γιατί μας είδε μαζί. Ήθελε να το δημοσιεύσει. Η σύντροφός μου είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της και ο πατέρας μου ήθελε να μας κάνει ρεζίλι στον κόσμο γιατί ακόμα δεν έχει πάρει διαζύγιο».

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 60χρονος

Στην απολογία του, ο 60χρονος παραδέχθηκε πως εκείνη την ημέρα έφυγε από το καφενείο και στον δρόμο είδε το αμάξι του γιου του και έκανε στάση στο πάρκο για να συναντήσει τα εγγόνια του, μη γνωρίζοντας ότι θα ήταν εκεί και η γυναίκα. «Μόλις τους είδα μαζί είπα στον γιο μου ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που είναι με εκείνη και αυτή ήρθε επάνω μου για να με χτυπήσει. Έσκισε και την μπλούζα της για να πει ότι της επιτέθηκα. Εγώ τα εγγόνια μου ήθελα να καταγράψω σε βίντεο όχι να ανεβάσω Τικ Τοκ», ανέφερε.

«Μετά πιάστηκα στα χέρια με τον γιο μου και αυτή με έβρισε και με απείλησε. Έχει άντρα και παιδιά. Είναι παντρεμένη με παιδάκια, να χαλάσει το δικό της σπίτι και τον γιο μου; Να ήταν καμιά ελεύθερη εντάξει», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος για εξύβριση και απειλή, ενώ ίδια ποινή φυλάκισης με τις ίδιες κατηγορίες επιβλήθηκε και στην 35χρονη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.