Ελλαδα

Φωτιά στην Εύβοια: Πυροσβέστης έσωσε σκυλάκι μέσα από το δάσος

Το σκυλάκι είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα μαντρί το οποίο είχαν περικυκλώσει οι φλόγες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Φωτιά στην Εύβοια: Πυροσβέστης έσωσε σκύλο μέσα από το δάσος - Το σκυλάκι είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα μαντρί το οποίο είχαν περικυκλώσει οι φλόγες

Ανεξέλεγκτα συνεχίζει να καίει η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην κεντρική Εύβοια. Η φωτιά ξεκίνησε από τον Πισσώνα και κινήθηκε πολύ γρήγορα προς το Αφράτι καίγοντας στην πορεία της πευκοδάσος και αγρολιβαδικές εκτάσεις.

Με μήνυμα 112 εκκενώθηκαν 4 οικισμοί, ενώ οι πυροσβέστες με αυτοθυσία επιχειρούν να σώσουν περιουσίες αλλά και ζώα από τη φωτιά.

Φωτιά στην Εύβοια: Πυροσβέστης έσωσε σκυλάκι μέσα από το δάσος

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima, μια ανθρώπινη και αρκετά συγκινητική σκηνή εκτυλίχθηκε στο δάσος του Πισσώνα την ώρα που η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη, ένας πυροσβέστης έσωσε στο παραπέντε το σκυλί της παρακάτω φωτογραφίας.

Φωτιά στην Εύβοια: Πυροσβέστης έσωσε σκυλάκι μέσα από το δάσος © evima

Το σκυλάκι είχε παγιδευτεί μέσα σε ένα μαντρί με ζώα το οποίο είχαν περικυκλώσει οι φλόγες, πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν μέσα και να πάρουν το ζωντανό.

Άμεσα αντέδρασαν πυροσβέστες υπό την εντολή του διοικητή Κωνσταντίνου Ψαρρού, έσωσαν το σκυλάκι του έδωσα νερό και θα το μεταφέρουν σε ασφαλή σημείο στον Πισσώνα για να του προσφέρουν τροφή.