Ελλαδα

«Είναι θαύμα ότι ζει»: Η σύζυγος του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία για τον άγριο ξυλοδαρμό του στο Ηράκλειο

Παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας με τη σύζυγό του
Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού επιχειρηματία στο Ηράκλειο: Τι λέει η σύζυγος © STAR

Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού επιχειρηματία στο Ηράκλειο Κρήτης: Τι λέει η σύζυγός του - Παραμένουν ασύλληπτοι οι δράστες

Η σύζυγος του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Ηράκλειο της Κρήτης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και το γεγονός ότι οι δράστες της επίθεσης παραμένουν ασύλληπτοι.

Σε δηλώσεις της στο Star, η σύζυγος του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία έκανε γνωστό ότι έλαβε εξιτήριο και ζητά την απόδοση Δικαιοσύνης. «Για μένα το σημαντικό είναι ο Εμμανουήλ να γυρίσει πίσω στη ζωή. Αλλά αυτοί είναι ακόμα ελεύθεροι και δεν έχουν συλληφθεί δυο εβδομάδες μετά. Ξέρω ότι η αστυνομία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Το πιστεύω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία. Ο άγριος ξυλοδαρμός του καταγράφηκε στις 16 Ιουλίου στο κέντρο του Ηρακλείου με αφορμή μια παρατήρηση για τσιγάρο.

Ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού επιχειρηματία στο Ηράκλειο Κρήτης: «Αποτελούν απειλή για την κοινωνία στο σύνολό της»

«Στον Καναδά όπου ζω, οι κατηγορούμενοι φθάνουν ενώπιον του δικαστικού συστήματος πολύ γρήγορα γιατί αποτελούν απειλή για την κοινωνία στο σύνολό της. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα ήθελε να είναι στη θέση μας αυτή τη στιγμή γιατί βρεθήκαμε στην κόλαση. Δεν μπορώ να τους αποκαλέσω ανθρώπους, θέλουμε δικαιοσύνη. Αγαπώ τους Κρητικούς και ακόμα και τώρα βγαίνω από το νοσοκομείο και ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο και λέει "συγγνώμη, συγγνώμη". Ο κόσμος σχεδόν κλαίει. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου. Αυτά τα λόγια με κάνουν δυνατή», είπε η σύζυγος του επιχειρηματία. Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας έμεινε στο νοσοκομείο δυο εβδομάδες, ακόμα και στη Μoνάδα Εντατικής Θεραπείας, με δύο χειρουργεία, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρή βλάβη στο μάτι.

«Αναρρώνει σιγά σιγά μέρα με την ημέρα αλλά η πλήρης ανάρρωση όπως μιλήσαμε με τους γιατρούς μπορεί να πάρει ένα χρόνο. Βλέπει πολύ θολά. Είναι θαύμα ότι ακόμα ζει. Ήταν μεταξύ θανάτου και ζωής...», πρόσθεσε η σύζυγός του. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3326374m9ld)

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εκδώσει δύο εντάλματα για τη σύλληψη ενός 31χρονου και ενός 32χρονου, ενώ αναζητά δύο ακόμη άτομα. Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία, Μανώλη Τρούλη, με μία επιστολή στους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη σύλληψη των δραστών. «Είναι ακατανόητο ότι σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, σε ένα νησί όπως η Κρήτη, η αστυνομία δεν μπορεί να εντοπίσει και να συλλάβει άτομα για ένα τόσο άγριο και βίαιο έγκλημα», τονίζει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.