Ελλαδα

Οι 45 ποτίστρες του δήμου Θεσσαλονίκης για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Τοποθετήθηκαν οι πρώτες στη Νέα Παραλία - Για την ανακούφιση από τις υψηλές θερμοκρασίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Ποτίστρες για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς τοποθετήθηκαν στη Νέα Παραλία - Θα συνεχιστούν οι δράσεις του δήμου.
Ποτίστρες για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς τοποθετήθηκαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Δήμος Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Ποτίστρες για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς τοποθετήθηκαν στη Νέα Παραλία - Θα συνεχιστούν οι δράσεις του δήμου.

Στο πλαίσιο των δράσεων φροντίδας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα ζώα, ποτίστρες για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς τοποθετήθηκαν στη Νέα Παραλία, από το ύψος του Λευκού Πύργου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί σε όλες τις δημοτικές κοινότητες της Θεσσαλονίκης η τοποθέτηση 45 συνολικά ποτιστρών, τις οποίες προσέφερε ιδιωτική εταιρεία.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, επισήμανε την ανάγκη ανακούφισης των αδέσποτων ζώων από τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες και γνωστοποίησε ότι το επόμενο βήμα του δήμου είναι η δημιουργία ενός οργανωμένου δημοτικού Κτηνιατρείου, που θα στελεχωθεί επαρκώς και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα αδέσποτων ζώων, Σπύρος Τζελέπης, ανέφερε ότι οι δράσεις του δήμου θα συνεχιστούν, εντασσόμενες σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό και σε συνεργασία με τους ενεργούς εθελοντές της πόλης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.