Ελλαδα

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Εξιτήριο για τον οδηγό της νταλίκας, παραμένει διασωληνωμένος ο 19χρονος

Ο οδηγός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία
Τροχαίο στη Μεσσηνία: Εξιτήριο για τον οδηγό, μάχη δίνει 19χρονος © ILIALIVE.GR/EUROKINISSΙ

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Εξιτήριο για τον οδηγό, μάχη δίνει 19χρονος - Εξηγήσεις για τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος

Εξιτήριο παίρνει ο οδηγός της νταλίκας, τέσσερις ημέρες μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία Μεσσηνίας. Ο 39χρονος νοσηλευόταν φρουρούμενος με τραύματα στη σπονδυλική στήλη, έπειτα από τη σύγκρουση της νταλίκας με τρία οχήματα και τον θάνατο 4 ανθρώπων. 

Ο οδηγός της νταλίκας θα συνεχίσει τη νοσηλεία του φρουρούμενος στην οικία του στη Ζαχάρω, καθώς έχει συλληφθεί ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς και για άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, όταν η υγεία του το επιτρέψει, θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθεί για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και να δώσει τη δική του εξήγηση για τις συνθήκες, κάτω υπό τις οποίες έχασε τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε και προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα στη Μεσσηνία

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3262ipty8fl)

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Μάχη για τη ζωή του δίνει 19χρονος

Μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ δίνει 19χρονος που είχε καταπλακωθεί από τη νταλίκα μέσα στο όχημα, όπου επέβαινε. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Η 66χρονη γιαγιά του νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ενώ από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο 44χρονος στρατιωτικός πατέρας του και η 12χρονη αδερφή του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d314zc32tekp)

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται πλέον η 38χρονη που βρισκόταν στο πρώτο όχημα, καθώς ζήτησε η ίδια να βρεθεί στην Πάτρα για να είναι κοντά στον 6χρονο γιό της που παραμένει για νοσηλεία, εκτός κινδύνου, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Από το συγκεκριμένο όχημα σκοτώθηκαν ακαριαία ο 38χρονος σύζυγος της και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d314625doxbl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.