Ελλαδα

Νεκροί πατέρας και η 15χρονη κόρη του σε τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη

Πώς έγινε η σφοδρή σύγκρουση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες
Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες © xanthinea.gr

Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες - Πώς έγινε η σφοδρή σύγκρουση

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής (28.7) στην Ξάνθη

Το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου) στην Ξάνθη στις 18.45 το απόγευμα, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 57χρονο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων επιβάτιδων και τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Διασωληνωμένη η γυναίκα του οδηγού

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν συνολικά 5 άτομα. Ο οδηγός, που έχασε τη ζωή του, μαζί με τη γυναίκα του, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και διασωληνωμένη στην Αλεξανδρούπολη, η κόρη τους και δύο δίδυμες φίλες της, η μια εκ των οποίων κατέληξε λίγη ώρα αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εργαζόταν σε γνωστό κατάστημα εστίασης, το οποίο ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω πένθους.

«Ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο με 2 νεκρούς και 3 βαρύτατα τραυματίες. Σε λίγο εδώ στην Ξάνθη θα έχουμε περισσότερες απώλειες και από εμπόλεμες περιοχές. Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους κ. Βαραδα και Καμπούρη οι οποίοι με βοήθησαν στο χειρουργείο, αν και δεν εφημέρευαν, όλους τους συναδέλφους των επειγόντων (γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, το προσωπικό του ακτινολογικού, του μικροβιολογικού) που συνέβαλαν στη διαχείριση των τραυματιών. Επίσης, τη νοσηλευτική υπηρεσία (διευθύνουσα, τομεαρχησα) που προσέτρεξαν στο νοσοκομείο για βοήθεια» σημειώνει από την πλευρά του ο Φώτης Κωδωνάς, από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη

Την 28-7-2024 και ώρα 18.45, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης – Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν τέσσερις ημεδαπές, εκ των οποίων μια 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού και της μιας 15χρονης επιβάτιδας του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου καθώς επίσης και τον τραυματισμό των τριών επιβατών του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.