Ελλαδα

Ξάνθη: 29χρονος κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον πατέρα και τον αδελφό του

Υποστηρίζει ότι τον χτυπούσαν επί 10 λεπτά με καδρόνια και γροθιές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκιά άνδρα πίσω από τζάμι
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Stefano Pollio

Ξάνθη: 29χρονος ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα και τον αδελφό του - Υποστηρίζει ότι τον χτυπούσαν επί 10 λεπτά με καδρόνια και γροθιές

Ένας 29χρονος κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Ξάνθης ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα και τον αδελφό του σε «κοινή θέα». 

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο ξυλοδαρμός έλαβε χώρα στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (27.7) στο βενζινάδικο του πατέρα του 29χρονου στην Ξάνθη. Ο νεαρός υποστήριξε ότι ο 27χρονος αδερφός του και ο 61χρονος πατέρας του, τον χτυπούσαν επί 10 λεπτά με γροθιές και ξύλινα καδρόνια στο κεφάλι και ολόκληρο το σώμα του.

Ξάνθη: Τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και ο παθών διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χορηγήθηκε στον 29χρονο έγγραφο για παροχή υπηρεσιών αρωγής, το οποίο παρέλαβε και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση κάποιας δομής φιλοξενίας καθότι προτίθεται να διαμείνει σε φιλική οικία ενώ αρνήθηκε τη χρήση – εγκατάσταση της εφαρμογής Panic Button στο κινητό του τηλέφωνο.

Επίσης, κατά τον έλεγχο της αστυνομίας μέσω της εφαρμογής “Όπλα & Εκρηκτικά” του Police On Line διαπιστώθηκε για τον πατέρα ότι είναι κάτοχος τεσσάρων (4) Α.Κ.Κ.Ο. (Αδειών κατοχής κυνηγετικών όπλων), εκδοθεισών από Τ.Α. Ξάνθης οι οποίες προκύπτει να είναι ληγμένες, για τον δε αδερφό ότι είναι κάτοχος δύο (2) Α.Κ.Κ.Ο. (εκδοθεισών αμφότερων από το Τ.Α. Ξάνθης).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.