Ελλαδα

Δήμαρχος έκανε εφημερία σε νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε προσωπικό

Ο γιατρός στο επάγγελμα, Θανάσης Ντάνης, κάλυψε το κένο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρέβεζα: Δήμαρχος έκανε εφημερία σε νοσοκομείο γιατί δεν υπήρχε προσωπικό 

Ο Δήμαρχος Σουλίου και γιατρός στο επάγγελμα, Θανάσης Ντάνης, αποφάσισε να καλύψει ο ίδιος το κενό που υπήρξε στο υποστελεχωμένο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το PrevezaNews, ο δήμαρχος προσφέρθηκε σήμερα,Κυριακή, να καλύψει την εφημερία στην παθολογική κλινική η οποία για ακόμη μία μέρα στερούνταν γιατρό εφημέρευσης και έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη συμμετοχής όλων των γιατρών στον κοινό αγώνα για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος προκειμένου να συναντήσει και να ευχαριστήσει τον συνάδελφο του για την κίνηση αυτή οποίος επέλεξε κατά την σημερινή ημέρα να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με πληροοφορίες του PrevezaNews, η παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης, καθώς έχει μόλις τέσσερις οργανικές θέσεις. Αυτή τη στιγμή υπηρετεί ο Διευθυντής της κλινικής που θα έπρεπε να είχε ήδη βγει σε σύνταξη, μία Επιμελήτρια Β, μία ιδιώτης Παθολόγος εφημερεύει με μπλοκάκι, ενώ μία ακόμη παθολόγος Επιμελήτρια Β βρίσκεται σε άδεια ανατροφής τέκνου.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες τα κενά των εφημεριών στην παθολογική κλήθηκαν να καλύψουν παθολόγοι από το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων έπειτα από εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ .