Ελλαδα

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος

Πώς συνέβη το δυστύχημα στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας - Πύργου

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κυπαρισσία: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος - Πώς συνέβη το δυστύχημα στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας - Πύργου

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 19χρονος από τα Καλύβια της Ήλιδας, που τραυματίστηκε σοβαρά στο χθεσινό πολύνεκρο τροχαίο στην εθνική οδό Κυπαρισσίας-Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews o 19χρονος πολυτραυματίας μετά τον απεγκλωβισμό του, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας -όπως όλοι οι τραυματίες- αλλά λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, διασωληνώθηκε, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας κι από εκεί, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη.

Ο 19χρονος έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει κατάγματα σε όλο του το σώμα. Ιατρικοί κύκλοι κάνουν λόγο για μια κατάσταση πολύ δύσκολη.

Πώς συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα στην Κυπαρισσία με τους 4 νεκρούς

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε όταν φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα. Πιο συγκεκριμένα στις 12:40 της Παρασκευής, ο οδηγός νταλίκας με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έφυγε εκτός του δρόμου. Στην προσπάθειά του να το επαναφέρει συγκρούστηκε σφοδρά με τα δύο προπορευόμενα οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς τον Πύργο της Ηλείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος πέρασε περίπου μισή ώρα πριν το αντιληφθούν οι αρχές που είχαν φτάσει εκεί καθώς είχε σφηνωθεί κάτω από την νταλίκα και είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Από το πρώτο όχημα έχασε τη ζωή του ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας καθώς και ένα βρέφος ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανή βγήκανε η μητέρα του μια 38χρονη γυναίκα η οποία επίσης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο έφερε σοβαρά τραύματα διακομίστηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 19χρονος που μόλις είχε ορκιστεί φαντάρος

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένα 19χρονο αγόρι που βρισκόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο σκοτώθηκε επιτόπου ο 44χρονος οδηγός του καθώς και ένα κοριτσάκι 12 ετών, ενώ μαζί τους βρισκόταν και μία 66χρονη, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση φέροντας θλαστικά τραύματα στο θώρακα.

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και διακομίστηκε άμεσα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός 19χρονος είχε ορκιστεί σήμερα φαντάρος στο στρατόπεδο της Καλαμάτας και επέστρεφε στην Αμαλιάδα όπου κατάγεται για άδεια. Ο 44χρονος που σκοτώθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο πατέρας του στρατιωτικός στη Ρόδο, είχε πάρει άδεια για να βρεθεί στην ορκωμοσία του γιου του και μαζί σκοτώθηκε και η αδερφή του 12 ετών περίπου.

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας

Ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Έχει ληφθεί αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις , ενώ έχει ζητηθεί και πραγματογνωμοσύνη για όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα. Επίσης έχει ζητηθεί και νεκροψία νεκροτομή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Ο 39χρονος όταν είναι σε θέση να απολογηθεί και θα παρουσιαστεί ενώπιον των αρχών για το πως συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα τροχαίο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ilialive.gr, patrisnews.com, ΕΡΤ