Ελλαδα

Σαρωνίδα: 22χρονος μαχαίρωσε τη σύντροφό του μετά από καβγά - Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη

Διερευνάται το ιστορικό του δράστη της επίθεσης - Οι πρώτες πληροφορίες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαρωνίδα: 22χρονος μαχαίρωσε την σύντροφό του μετά από καβγά - Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η κοπέλα - Κλήθηκαν για κατάθεση συγγενικά πρόσωπα.
22χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύντροφό του στη Σαρωνίδα © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Σαρωνίδα: 22χρονος μαχαίρωσε τη σύντροφό του μετά από καβγά - Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η κοπέλα - Κλήθηκαν για κατάθεση συγγενικά πρόσωπα.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Σαρωνίδα μια κοπέλα που νωρίτερα σήμερα το απόγευμα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον ίδιο της τον σύντροφο.

Το νεαρό ζευγάρι στη Σαρωνίδα διαπληκτίστηκε έντονα, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να αρπάξει ένα μαχαίρι και να τραυματίσει σοβαρά την νεαρή φίλη του.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση των αστυνομικών από τους ιατρούς.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν ήδη ξεκινήσει να ερευνούν το ιστορικό του 22χρονου, εάν δηλαδή έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Παράλληλα έχουν κληθεί για κατάθεση συγγενικά πρόσωπα ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν και άλλα περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον 22χρονο κατηγορούμενο προς τη νεαρή σύντροφό του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.