Ελλαδα

Amber Alert για την εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια

Συναγερμός για τον εντοπισμό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια
Εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια © Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια - Συναγερμός για τον εντοπισμό του

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια. Ήδη έχει εκδοθεί Amber Alert για τον εντοπισμό του ανήλικου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 23.07.2024 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή των Καμινίων , ο Ισμαήλ (ον) Χουσαίνι (επ), 12 ετών, αφγανικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 25.07.2024, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια - Εκδόθηκε Amber Alert

Ο Ισμαήλ (ον) Χουσαίνι (επ), έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1, 50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλουζάκι ανοιχτό, μπεζ βερμούδα και παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια
Εξαφάνιση 12χρονου από τα Καμίνια © Χαμόγελο του Παιδιού

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.