Ελλαδα

«Πόσο σκληρό είναι να πρέπει να αφήσεις στην άκρη την απώλεια»: Η πρώην σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου είπε το δικό της «αντίο»

Το παράπονο που εξέφρασε για την κηδεία

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντέμη Γεωργίου: Ο αποχαιρετισμός της πρώην συντρόφου της και το παράπονο που εξέφρασε 

Τον δικό της αποχαιρετισμό στην Ντέμη Γεωργίου έκανε με ανάρτησή της η πρώην σύζυγός της, Άλκηστις Αλεξανδράτου, την οποία είχε συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό το 2020, από τη μέρα της οντισιόν της.

Η πρώην σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου αναφέρει αρχικά ότι «για εσας εφυγε τη Δευτερα για εμενα εφυγε 19/11/19» και στη συνέχεια γράφει στην ανάρτησή της: «Ποσό σκληρό είναι να πρέπει να αφήσεις στην άκρη την απώλεια και να επιστρέψεις απότομα στην καθημερινότητα. Ποσό σκληρός ο αποχωρισμός τελεσίδικα. Ποσό σκληρό είναι για τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας λατρεύουν και δεν συμβιώνουν την απώλεια μας με τον ίδιο τροπο να μας βλέπουν να υποφέρουμε. Ποσό σκληρό χαστούκι σου δίνει η πραγματικότητα; Πόσα θεωρούμε δεδομένα; Πως είναι να βλέπεις τον άνθρωπο που ήξερες καλύτερα στη ζωη σου να φεύγει».

Παράλληλα εκφράζει ένα παράπονο για την απουσία της από τον τελευταίο αποχαιρετισμό στην 39χρονη σεφ.

«Άραγε μιλάει κανείς για το πως είναι να χάνεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και να μην μπορείς να παραστεις στην κηδεία του ;ή είναι καλύτερα να σκέφτεσαι ότι είναι διακοπές και είναι θυμωμένος μαζί σου;».

Χθες το «τελευταίο αντίο» στη Ντέμη Γεωργίου  - Η επιθυμία της που έγινε πράξη

Χθες, Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου και, σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία, όλοι φορούσαν λευκά. Μετά την τελετή, ακολούθησε καφές σε μπαράκι στο Μετς, με τους αγαπημένους της φίλους και το κλίμα να είναι ευχάριστο, όπως θα ήθελε η πρώην παίκτρια του MasterChef. 

Πληροφορίες του Alpha αναφέρουν ότι σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, αφού η Ντέμη Γεωργίου είχε ζητήσει από τους φίλους της όταν πεθάνει να γίνει ένα party σαν το γαμήλιο γλέντι που ετοίμαζε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τη σύντροφό της, και όλοι να είναι ντυμένοι στα λευκά και να γελάνε. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, θα κάνουν βόλτες στη θάλασσα με το jet ski που η Ντέμη Γεωργίου είχε αγοράσει για την ημέρα του γάμου της.